Πότε να φυτέψετε πράσινες πιπεριές στη μέση της Φλόριντα + Καλύτερες πιπεριές για καλλιέργεια στη Φλόριντα

Πότε να φυτέψετε πράσινες πιπεριές στη μέση της Φλόριντα + Καλύτερες πιπεριές για καλλιέργεια στη Φλόριντα

θέλετε να μάθετε Πότε να φυτέψετε πράσινες πιπεριές στην Κεντρική Φλόριντα; Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες μαζί με τη λίστα. Οι καλύτερες πιπεριές για καλλιέργεια στη Φλόριντα

Εάν δεν είστε σίγουροι Πότε να φυτέψετε πράσινες πιπεριές στην Κεντρική Φλόριντα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς να το κάνετε σωστά για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα!

Διαβάστε για το κρατικό φρούτο της Φλόριντα και πώς καλλιεργείται εδώ.


πληροφορίες πράσινης πιπεριάς

Οι πράσινες πιπεριές είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά όπως καροτενοειδή και φλαβονοειδή. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων προστατεύοντας τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες.

Αυτά τα τραγανά, πικρά λαχανικά είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμινών Α, C και Β6. Παρέχουν στο σώμα σας αρκετά θρεπτικά συστατικά για να διατηρήσετε υγιές δέρμα και να διατηρήσετε το νευρικό σας σύστημα αιχμηρό. αλλά όχι μόνο αυτό Έχουν επίσης πολλά οφέλη για την υγεία και είναι πολύ θρεπτικά.

Μάθετε για τα διάφορα είδη τσίλι εδώ.


Οι καλύτερες πιπεριές για καλλιέργεια στη Φλόριντα

Πότε να φυτέψετε πράσινες πιπεριές στην Κεντρική Φλόριντα 2

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα “Big Bertha”, “Red Knight” και “California Wonder”, τα οποία είναι ιδανικά για κήπους στη Φλόριντα. Άλλα τσίλι για τη Φλόριντα περιλαμβάνουν τα “Cubanelle”, “Giant Marconi”, “Sweet Banana” και “Mariachi”.

Αν θέλετε να καλλιεργήσετε πιπεριές, επιλέξτε τις ποικιλίες Jalapeno «Jalapeno M» ή «Early Jalapeno». Δείτε τις καλύτερες πιπεριές παρακάτω.

1. Πιπεριά

Αυτό το θερμόφιλο υβρίδιο έχει χαρακτηριστικά πιπεριού χωρίς τις κληρονομικές αδυναμίες του πιπεριού. Οι καλύτερες πιπεριές για καλλιέργεια στη Φλόριντα.

2. Πιπέρι Αναχάιμ

Αυτή η πιπεριά ανθεκτική στις ασθένειες είναι δημοφιλής στη Φλόριντα και είναι ιδανική για αστική κηπουρική με μικρούς χώρους. Μπορούν να γεμιστούν και να χρησιμοποιηθούν σε πιάτα σάλσας.

Μάθετε την προέλευση του μαύρου πιπεριού.

3. Πιπεριές Habanero

Αυτή η ποικιλία πιπεριάς είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθετη κηπουρική. Μεγαλώνει και ζεσταίνει όσο ζεσταίνει ο καιρός. Οι καλύτερες πιπεριές για καλλιέργεια στη Φλόριντα.

4. Τσίλι Μπανάνα

Αυτή η συμπαγής πιπεριά, ανθεκτική σε παράσιτα και ασθένειες, αποδίδει καρπούς από το φθινόπωρο μέχρι τον παγετό.

Μάθετε πώς να καλλιεργείτε μπανάνες τσίλι εδώ.

5. Πιπεριές Jalapeno

Προτιμά ζεστό και υγρό καιρό και αναπτύσσεται γρήγορα. Είναι ένα από τα καλύτερα δοχεία στο είδος του και θεωρείται ένα από αυτά. Οι καλύτερες πιπεριές για καλλιέργεια στη Φλόριντα.

6. Βουλγαρικό πιπέρι

Οι βουλγαρικές πιπεριές είναι προσαρμοσμένες στην ασυνήθιστα ξηρή καλοκαιρινή περίοδο. Δεν χρειάζονται πολύ νερό για να αναπτυχθούν, να ανθίσουν και να παράγουν καλλιέργειες.

Δείτε εδώ τις πιπεριές που καλλιεργούνται σε γλάστρες και δοχεία.

7. Ιταλικό τσίλι

ένας Οι καλύτερες πιπεριές για καλλιέργεια στη Φλόριντα, οι ιταλικές πιπεριές μπορούν να καταναλωθούν ωμές, να προστεθούν σε σάλσα ή γεμιστές. Μόνο ένα ηλιόλουστο μπαλκόνι ή αίθριο μπορεί να τα μεγαλώσει σε γλάστρες.

8. Πιπέρι καγιέν

Αυτή η πιπεριά τσίλι είναι μια υβριδική ποικιλία που μπορεί να αντέξει όλες τις συνθήκες της Φλόριντα. καθιστώντας τα κατάλληλα για καλλιέργεια σε κλίματα

Δείτε πώς μπορείτε να καλλιεργήσετε ένα φυτό μαύρου πιπεριού.

9. Πιπεριές Poblano

Αυτή η πιπεριά κειμήλιο είναι νόστιμη και εύκολη στην καλλιέργεια. Είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ Οι καλύτερες πιπεριές για καλλιέργεια στη Φλόριντα.

10. Πιπεριές Shichito

Αυτή η φυλή είναι δημοφιλής στη Φλόριντα λόγω του μικρού της μεγέθους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε σαλάτες, σάλτσες και ως ορεκτικό.

Δείτε πώς μπορείτε να καλλιεργήσετε φυτά πιπεριάς Χαβάης.


Πότε να φυτέψετε πράσινες πιπεριές στην Κεντρική Φλόριντα;

μεγάλη ευτυχία

πριν ρωτήσεις Πότε να φυτέψετε πράσινες πιπεριές στην Κεντρική ΦλόρινταΚατανοήστε ότι δεν μπορούν να ανεχθούν ακραίες συνθήκες ψύχους ή παγετού κάτω από 50 F.

  • Η Κεντρική Φλόριντα έχει ζώνες USDA 8-11, οπότε αν ζείτε στην ίδια περιοχή Η καλύτερη στιγμή για να φυτέψετε πιπεριές είναι όταν ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει και οι νυχτερινές θερμοκρασίες είναι σταθερά πάνω από 55-60 F.
  • πριν ψάξεις Πότε να φυτέψετε πράσινες πιπεριές στην Κεντρική ΦλόρινταΔώστε προσοχή στον τοπικό καιρό την άνοιξη. Ειδικά την ημέρα του τελευταίου παγετού.
  • Κατά γενικό κανόνα, μπορείτε να καλλιεργήσετε με ασφάλεια πιπεριές εκτός της Φλόριντα χωρίς παγετό δύο εβδομάδων.
  • Εάν εμφανιστεί παγετός μετά τη φύτευση πιπεριάς, ενεργήστε αμέσως. Φέρτε το Indoor Pot Chili Αν είναι στο πάτωμα σκεπάστε τα με λινάτσα.

Επαγγελματική συμβουλή: Δεν είστε σίγουροι πότε να φυτέψετε πράσινες πιπεριές στην Κεντρική Φλόριντα; Θυμηθείτε αυτόν τον απλό κανόνα – οι πιπεριές αναπτύσσονται καλύτερα το καλοκαίρι ή όταν ο καιρός είναι ζεστός. και θα χειροτερέψει όταν ο καιρός είναι δροσερός Εάν δεν έχετε παγετό για 14-16 ημέρες στην περιοχή/περιοχή σας Καλύτερα να καλλιεργήσετε τσίλι στη Φλόριντα!

Μάθετε πώς να ζεστάνετε φυτά πιπεριάς εδώ.


Πότε να ξεκινήσετε τους σπόρους πιπεριού σε εσωτερικούς χώρους;

Πότε να φυτέψετε πράσινες πιπεριές στην Κεντρική Φλόριντα 3
Σπίτι και κήπος

Το τσίλι χρειάζεται 40-80 ημέρες για να ωριμάσει από τους σπόρους σε εσωτερικούς χώρους. Αργότερα μπορείτε να τα φυτέψετε στον κήπο. Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της φύτευσης σπόρων πιπεριάς σε εσωτερικούς χώρους. Πρέπει να βρείτε την τελευταία μέση ημερομηνία παγετού και να αφαιρέσετε 60 ημέρες από αυτήν.

Να θυμάστε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μετακινήσετε ένα φυτό πιπεριάς σε γλάστρα σε εξωτερικό χώρο είναι να το εγκλιματίσετε πρώτα. Αυξήστε σταδιακά τον χρόνο κατά μία ώρα κάθε μέρα για μια εβδομάδα. Αυτή η τεχνική σκληραίνει το φυτό πιπεριάς. Αυτό διευκολύνει την καταπολέμηση της ξηρασίας, των ασθενειών, των παρασίτων και των υγρών συνθηκών.

Δείτε τις διακοσμητικές ποικιλίες πιπεριάς εδώ.

Σχολιάστε