Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάρια

Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάρια

Δείτε τον πλήρη οδηγό μας. Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάρια εύκολα στην αυλή σας και σε μικρή περιοχή!

Αν σε νοιάζει η υγρασία και η υγρασία Η καλλιέργεια L.cylobin ή μαγικών μανιταριών είναι εύκολη παρέχοντας καλές συνθήκες. Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάρια και να τα μάθεις όλα μαγική συγκομιδή μανιταριών

βοτανική ονομασία: xylocibincubensis

άλλο όνομα: Μανιτάρι Golden Foi, Yod Thong, Kru Thong, Mek Mushroom

Δείτε το άρθρο μας για την καλλιέργεια μανιταριών σε κατακάθι καφέ. εδώ


Γιατί οι άνθρωποι καλλιεργούν μαγικά μανιτάρια;

Η είσοδος στον κόσμο της καλλιέργειας μανιταριών στο σπίτι μπορεί να είναι λίγο συντριπτική. Για να δούμε μια φορά Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάρια!

 • μάθηση Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάρια Επωφεληθείτε από την περιβαλλοντική θεραπεία.
 • Μια μικρή κλινική δοκιμή έδειξε ότι 1-2 δόσεις σιλοσιβίνης μπορούν να έχουν μακροχρόνια και βαθιά επίδραση σε άτομα με κατάθλιψη. Ειδικά αυτά που δεν λειτουργούν καλά με τα συμβατικά αντικαταθλιπτικά.
 • Η ψιλοκυβίνη, η οποία μετατρέπεται στο έντερο σε μια χημική ουσία που περιέχει το ψυχοδραστικό συστατικό που ονομάζεται ψιλοκίνη, έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη θεραπεία της ανορεξίας. ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή αθροιστική κεφαλαλγία ανησυχία και πολλές άλλες μορφές χρήσης ναρκωτικών.

Βρείτε τα καλύτερα αμπέλια με μπλε λουλούδια. εδώ


Η ιστορία των μαγικών μανιταριών

reddit

σύμφωνα με τις βραχογραφίες και τα γλυπτά του βορειοαφρικανικού πολιτισμού. Τα μαγικά μανιτάρια χρησιμοποιούνταν ήδη από το 9.000 π.Χ., και στη δεκαετία του 1950, οι άνθρωποι άρχισαν να τα καταναλώνουν σε μεγάλες ποσότητες. Περιέχουν την ψυχεδελική ένωση L-cylosibin. προκαλώντας παραισθήσεις και ευφορία

Για το λόγο αυτό, περιλαμβάνονται στο CSA (φάρμακο του Πίνακα 1) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, τα μαγικά μανιτάρια είναι λιγότερο ισχυρά από άλλα φάρμακα του Προγράμματος 1 και έχουν μεγαλύτερες φαρμακευτικές και πολιτιστικές δυνατότητες.

Μπορείτε να βρείτε το L. cylosibin σε όλη τη βόρεια Νότια Αμερική και τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Αναπτύσσονται στην Ταϊλάνδη, την Ινδία, το Βιετνάμ, την Καμπότζη και σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία.

Αν όλες αυτές οι πληροφορίες σας εμπνέουν να αναπτυχθείτε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για αυτό. Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάρια!

Μάθετε για την καλλιέργεια ντομάτας Ρομά. εδώ


Πώς να βρείτε μαγικά μανιτάρια;

Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάρια 2
Wikimedia

μικρά καφέ μανιτάρια Τα περισσότερα από αυτά φαίνονται σχεδόν ίδια. Και πώς ξέρεις ότι τα ιερά πράγματα είναι δηλητηριώδη;

Πολλά μανιτάρια στο γένος Psilocybe είναι δύσκολο να αναγνωριστούν καθώς όλα μοιάζουν μεταξύ τους. Αναπτύσσονται με καστανοκόκκινα καπάκια και λευκοκίτρινους μίσχους.Όταν θρυμματιστούν, το χρώμα μπορεί να γίνει μπλε. Και μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτά τα είδη από αυτό το ζώδιο.

Βρείτε ένα δέντρο που κάνει τα μαλλιά σας πολύχρωμα. εδώ


Δηλητηρίαση από μανιτάρια: Προειδοποίηση

Η δηλητηρίαση από μανιτάρια είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Και πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη συλλογή ή το χειρισμό μανιταριών.

Πριν μάθεις λοιπόν Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάριαΕίναι καλύτερο να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει ποτέ να τρώτε ή να αποθηκεύετε μανιτάρια απευθείας. Είναι ασφαλές να το πάρετε ή να το καταναλώσετε εκτός εάν είστε 100% σίγουροι.

Αποφύγετε την άμεση επαφή με τα χέρια μετά το χειρισμό μανιταριών. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εισαγωγή επιβλαβών δηλητηρίων ή τοξινών στο σώμα σας. Να φοράτε πάντα προστατευτικό εξοπλισμό όπως μάσκες και γάντια όταν χειρίζεστε μανιτάρια.

Όποτε δεν είστε σίγουροι για τα μανιτάρια Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν δοκιμάσετε ή χειριστείτε με γυμνά χέρια και πρόσωπο.

Μάθετε για την καλλιέργεια πιπεριών Χαβάης. εδώ


Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάρια;

1. Πολλαπλασιάζεται με σπόρια.

αβέβαιος Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάρια? Ο πολλαπλασιασμός με σπόρια είναι η πιο εύκολη μέθοδος.

 • Κόψτε το στέλεχος του μαγικού μανιταριού και τοποθετήστε το σε ένα κομμάτι καθαρό χαρτί κεριού με την κεφαλή του μανιταριού προς τα κάτω.
 • Στη συνέχεια καλύψτε το καπάκι με ένα φλιτζάνι και αφήστε το στην άκρη για 24-30 ώρες.
 • Στη συνέχεια, πάρτε ένα καθαρό, φαρδύ πλαστικό δοχείο και γεμίστε το με χώμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας ανακατεύοντας τύρφη. αποστειρωμένο κομπόστ και χώμα γλάστρας σε ίσες αναλογίες
 • Μεταφέρετε προσεκτικά τα σπόρια σε ένα δοχείο και καλύψτε το επάνω μέρος με μια στρώση από διαφανές σελοφάν.
 • Διατρήστε 8-10 τρύπες σε πλαστική μεμβράνη για να παρέχεται επαρκής αερισμός στη γλάστρα φύτευσης. και νερό για να υγράνει το χώμα όταν υπάρχει υγρασία

2. Πολλαπλασιασμός με αγαρικά μανιτάρια

Αν θέλετε να μάθετε για άλλες μεθόδους Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάριαΑκολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 • Χρειάζεται υγιεινά μανιτάρια. Αφαιρέστε το καπάκι από το στέλεχος και κόψτε σε μικρά κομμάτια.
 • Πάρτε ένα πλαστικό δοχείο με τεμαχισμένο χαρτόνι, άχυρο ή πριονίδι.
 • Τώρα απλώστε το τελευταίο κομμάτι και στρώστε με μέσο άγαρ μέχρι να γεμίσει το δοχείο.
 • Καλύψτε το κουτί με πλαστικό ή σελοφάν και ανοίξτε αρκετές τρύπες για να επιτρέψετε την κυκλοφορία του αέρα.
 • Διατηρήστε το χώμα και το μυκήλιο υγρό με το να τα αλείφετε τακτικά. διατήρηση θερμοκρασίας 65-75°F ή 18-23°Διατηρώντας την κατσαρόλα στο σκοτάδι γ.

Δείτε το άρθρο μας για τα ευεργετικά ζιζάνια στον κήπο. εδώ


Απαιτήσεις για μεθόδους καλλιέργειας μαγικών μανιταριών

τίναγμα

να μάθω Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάρια να είναι επιτυχημένος Πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι κατάλληλες συνθήκες καλλιέργειας αναφέρονται παρακάτω:

τοποθεσία

Σε αντίθεση με άλλα φυτά, τα μανιτάρια δεν χρειάζονται τόσο πολύ ηλιακό φως για να αναπτυχθούν και να βρουν τροφή. Επομένως, το καλύτερο μέρος για να τα καλλιεργήσετε είναι ένα κελάρι ή μια σκοτεινή, δροσερή περιοχή. Το σκοτάδι παγιδεύει την υγρασία, την οποία χρησιμοποιούν για την αναπαραγωγή.

Το φως του ήλιου μόνο ζεσταίνει το έδαφος για τα μανιτάρια. Αλλά δεν βοηθά τα μανιτάρια να αναπτυχθούν άμεσα.

γη

Τα μαγικά μανιτάρια προτιμούν να αναπτύσσονται σε σάπια, νεκρά και καμένα δέντρα.Τα θρεπτικά συστατικά που απελευθερώνονται από τα απορρίμματα των φύλλων και τα φυτά που πεθαίνουν δημιουργούν τον πηλό που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν.

Η τύρφη, η τέφρα, τα ροκανίδια και η άμμος είναι τα προτιμώμενα πρόσθετα εδάφους για την καλλιέργεια μαγικών μανιταριών. Πολλοί κηπουροί είχαν επιτυχία να τα φυτέψουν κοντά σε δέντρα.

Εναλλακτικά, ανακατέψτε σε αποσύνθεση ροκανίδια από φτελιές ή βελανιδιές και βελτιώστε το έδαφος για καλύτερη ανάπτυξη.

νερό

Η σταθερή υγρασία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των μανιταριών. Το μέρος όπου θα αναπτυχθούν τα μαγικά μανιτάρια σας θα πρέπει να είναι υγρό σαν φουσκωτό.

θερμοκρασία

Η ιδανική θερμοκρασία για την καλλιέργεια μαγικών μανιταριών είναι 65-75.°F ή 18-24°Γ. Μακριά από κρύο και ξηρό αέρα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει θάνατο ή να αποτρέψει την ανάπτυξη.

υγρασία

καθώς και όλοι οι μύκητες Τα μανιτάρια ευδοκιμούν σε υγρά κλίματα. Ως εκ τούτου, χρειάζονται ένα υγρό, υγρό υλικό γλάστρας, όπως λίπασμα ή κομπόστ.Επίσης, θολώστε το έδαφος για να διατηρήσετε τα επίπεδα υγρασίας και υγρασίας πάνω από 60 τοις εκατό.

Αν μάθετε για Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάριαΘα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα συννεφιασμένα βράδια και οι βροχές θα παρατείνουν την περίοδο καλλιέργειας και συγκομιδής. Όταν ο καιρός είναι πολύ ζεστός, τα μανιτάρια μαραίνονται γρήγορα.

λίπασμα

Το έδαφος είναι αρκετά καλό για την καλλιέργεια μανιταριών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μούχλα φύλλων, τέφρα ξύλου και κομπόστ στο κομπόστ για να μεγιστοποιήσετε την αξία τους.

Βρείτε τα καλύτερα φυτά καπνίσματος χωρίς ζιζάνια. εδώ


μαγική συγκομιδή μανιταριών

Τώρα έχετε μάθει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Πώς να καλλιεργήσετε μαγικά μανιτάριαΉρθε η ώρα να το μάθετε. μαγική συγκομιδή μανιταριών

πότε Συγκομιδή μαγικών μανιταριών;

να είσαι διακριτικός μαγική συγκομιδή μανιταριών Σημαντικό Παρατηρήστε τη λεπτή μεμβράνη στη βάση του καπέλου που ονομάζεται πέπλο.

Αποθηκεύει σπόρια μανιταριών. και όταν μεγαλώσει πλήρως Ο μανδύας θα σκιστεί. Στη συνέχεια απελευθερώνει σπόρια έτοιμα να αναπαραχθούν στην επόμενη γενιά.

μαγική συγκομιδή μανιταριών την κατάλληλη στιγμή Το προϊόν χωνεύεται εύκολα στο στομάχι σας.

μαγική συγκομιδή μανιταριών μπορεί να γίνει εύκολα Με αυτά τα απλά βήματα:

 • Απολυμάνετε όλο τον εξοπλισμό πριν τη συγκομιδή. Αυτό αποτρέπει τη μόλυνση.
 • Μπορείτε να μαζέψετε μανιτάρια όταν ή πριν σπάσει η κάπα στο κάτω μέρος του καπακιού.
 • Μετά από τρεις εβδομάδες ανάπτυξης Τα πρώτα μανιτάρια είναι έτοιμα για συγκομιδή. Και η δεύτερη παρτίδα μανιταριών μπορεί να συλλεχθεί μετά από 8-10 ημέρες.

Δείτε το καλύτερο βρώσιμο κάλυμμα εδάφους. εδώ

Σχολιάστε