Πώς να φτιάξετε ένα λίπασμα για οστεάλευρα στο σπίτι

Πώς να φτιάξετε ένα λίπασμα για οστεάλευρα στο σπίτι

θέλετε να μάθετε Πώς να φτιάξετε σπιτικό κομπόστ από οστεάλευρα; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορείτε να το κάνετε! Συνέχισε να διαβάζεις!

οικιακά φυτά πλοήγησης

Το οστεάλευρο είναι μια φόρμουλα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που συνήθως παρασκευάζεται με βράσιμο και άλεση οστών ζώων. Βοηθά το έδαφος να έχει υψηλά επίπεδα φωσφόρου, καλίου, αζώτου και ασβεστίου. αν θες να μάθεις Πώς να φτιάξετε κομπόστ από οστεάλευρα στο σπίτιΤότε διαβάστε!


Τι είναι το οστεάλευρο;

Chapelhillforge

Αν βρεθείτε να κάνετε αυτή την ερώτηση – Τι είναι το οστεάλευρο;Είναι φτιαγμένο από αποξηραμένα οστά ζώων χωρίς λιπαρά που έχουν αλεσθεί σε λεπτή σκόνη. Αυτό το συμπλήρωμα είναι πλούσιο σε φώσφορο και ασβέστιο. Σύμφωνα με έρευνες, περιέχει περίπου 8% N, 5% P, 1% K και 10% Ca.


Πώς παρασκευάζεται το οστεάλευρο;

Πώς να φτιάξετε κομπόστ από οστεάλευρα στο σπίτι
janice_eden

αν θες να μάθεις Πώς παρασκευάζεται το οστεάλευρο;Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση προέρχεται από βραστά οστά ζώων που αλέθονται σε λεπτή σκόνη ή σβώλο. Στη συνέχεια αναμίχθηκε με το μέσο άγαρ και εφαρμόστηκε σε επιλεγμένες ποσότητες σε φυτά για ενίσχυση της ανάπτυξης.


Πόσο καλό είναι το οστεάλευρο;

Θέλετε να μάθετε τα οφέλη του οστεάλευρου; Συνέχισε να διαβάζεις!

  • αύξηση του φωσφόρου στο έδαφος Παίζει βασικό ρόλο στη φωτοσύνθεση και στην παραγωγή λουλουδιών, ριζών και σπόρων.Το «P» στο NPK είναι ο φώσφορος. Βοηθά στην αύξηση του αποτελέσματος. βελτίωση της ανθοφορίας και προάγουν την απόδοση των σπόρων.
  • Το οστεάλευρο θα αποσυντεθεί αργά. Επομένως κατάλληλο για μακροχρόνια κομποστοποίηση. που πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά το χρόνο
  • Αν ψάχνετε τρόπους για να καλλιεργήσετε έναν βιολογικό κήπο. Αυτή είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Το κομπόστ για οστεάλευρα είναι εντελώς απαλλαγμένο από χημικά.
  • Πλούσιο σε μικροθρεπτικά συστατικά όπως οστεάλευρα. Ο ψευδάργυρος, το μαγνήσιο και ο σίδηρος προάγουν την υγεία των φυτών.
  • Εάν κατά λάθος προσθέσετε πάρα πολύ, το φυτό δεν θα καεί.

οστεάλευρο ως λίπασμα

Πώς να φτιάξετε κομπόστ από οστεάλευρα στο σπίτι 2
Shutterstock/Floki

Αν θέλετε να μάθετε αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί οστεάλευρο ως λίπασμαΗ απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ναι, μπορείτε.

Λειτουργεί ως λίπασμα βραδείας απελευθέρωσης. Αφήστε το για αρκετούς μήνες κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου προσθέτοντας μικρόβια του εδάφους και προσθέτοντας δομή στο ριζικό σύστημα του φυτού. Όλα αυτά βοηθούν στην ανάπτυξη. Καλύτερη παραγωγή λουλουδιών και φρούτων


Πώς να φτιάξετε κομπόστ από οστεάλευρα;

HarborshopHomestead

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε. Πώς να φτιάξετε κομπόστ από οστεάλευρα.

Βήμα 1. Καθαρίστε τα οστά.

Το πρώτο βήμα είναι να αφαιρέσετε το λίπος και το κρέας από τα κόκαλα. Σκεφτείτε να τρίψετε την επιφάνεια μέχρι να είναι καθαρή.Αν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, βράστε τα κόκαλα για 5 λεπτά.

Βήμα 2 Ψήστε

Μετά τον καθαρισμό των οστών Ψήστε στους 400-450°F ή μέχρι τα κόκαλα να είναι στεγνά και εύθραυστα. Ιδανικά Τα μικρά και μεσαία οστά θα χρειαστούν περίπου μία ώρα για να φτάσουν σε αυτήν την απόσταση. Αφήνουμε στην άκρη και αφήνουμε να κρυώσει.

Βήμα 3 κομμάτια

Μεταφέρετε τα κόκαλα σε μια σκληρή τσάντα ή σάκο και σπάστε τα σε μικρά κομμάτια μήκους περίπου μιας ίντσας χρησιμοποιώντας σφυρί ή πλάστη.

Βήμα 4 Τρίψιμο

Ρίχνουμε τα κομμάτια από τα κόκαλα σε ένα μπλέντερ και τα αλέθουμε καλά. Ανακατέψτε τη σκόνη των οστών με στάχτες ξύλου ή πασπαλίστε απευθείας στα κρεβάτια του κήπου σας.

Ακόμα μπερδεμένος? Μάθετε πώς να μαγειρεύετε ξηρά φαγητά με κόκαλα στο βίντεο. εδώ


Παρασκευή υγρού κομπόστ οστεάλευρου

Πώς να φτιάξετε κομπόστ από οστεάλευρα στο σπίτι 10
Chapelhillforge

1. Επιλέξτε τον σωστό τύπο οστού.

Ο τύπος οστού που θα επιλέξετε θα καθορίσει πόσο θρεπτική είναι η λύση. Μπορείτε να επιλέξετε κόκαλα γαλοπούλας. Κόκαλα βοείου κρέατος, κόκαλα κοτόπουλου και χοιρινά κόκαλα

Τα κόκαλα του βοείου κρέατος και της γαλοπούλας είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. Τα κόκαλα κοτόπουλου είναι εύκολο να τα χειριστείς. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και άλλα κόκαλα, όπως χοιρινό και αρνί.

2. Καθαρίστε

Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι ή ξύστρα για να αφαιρέσετε τη σάρκα, τη βρωμιά και άλλα υπολείμματα από την επιφάνεια του οστού. Αυτό είναι σημαντικό γιατί οι εναποθέσεις λίπους μπορούν να αποτρέψουν την αποσύνθεση των οστών όταν αργότερα μετατραπούν σε σκόνη.

Με αποτέλεσμα τα φυτά σας να μην λαμβάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που θα έπρεπε. Αν θέλετε να καθαρίσετε καλά Αφήνουμε τα κόκαλα να βράσουν για μια ώρα. Βοηθά στην εξάλειψη του λίπους και στη διάσπαση του μυελού των οστών για την αποτελεσματική απελευθέρωση θρεπτικών συστατικών.

3. Ψήστε

Τοποθετούμε τα κόκαλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 284 βαθμούς και πάνω. Αυτό θα τα κρατήσει εντελώς στεγνά για να διευκολυνθεί η διαδικασία λείανσης και να διασφαλιστεί ότι τυχόν μικρόβια θα σκοτωθούν αποτελεσματικά.

Αν δεν έχετε σόμπα Αφήστε τα κόκαλα να βράσουν σε χύτρα ταχύτητας για 30 λεπτά, αφήστε τα να στεγνώσουν πριν συνεχίσετε.

4. λίρες

Το οστό είναι ένα από τα πιο σκληρά υλικά στη γη. Επομένως, πρέπει να θρυμματιστεί σε μικρά κομμάτια πριν από την πραγματική διαδικασία λείανσης. Ο διαχωρισμός θα κάνει τη διαδικασία λείανσης ευκολότερη και συντομότερη.

5. Τρίψτε

Ρίξτε τα θραύσματα οστών σε ένα μύλο ή χρησιμοποιήστε ένα γουδί και γουδοχέρι για να τα αλέσετε σε λεπτή σκόνη οστών.

6. Δοκιμάστε το χώμα σας.

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τη θρεπτική σύνθεση του εδάφους σας.Με αυτόν τον τρόπο, θα καταλάβετε πόσο νερό και οστεάλευρα πρέπει να αναμειχθούν για να παραχθεί υγρό κομπόστ από οστεάλευρα.

Εάν το χώμα σας είναι πλούσιο σε ασβέστιο και φώσφορο Προσθέστε ένα ή δύο κουταλάκια του γλυκού οστεάλευρο στο κομπόστ σας ως συνήθως. Διαφορετικά, αυξήστε την ποσότητα εάν το έδαφος δεν έχει αυτά τα μέταλλα.

7. Mix ‘n’ Match

Ανακατεύουμε το οστεάλευρο και το νερό σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Η θερμότητα επιτρέπει στο νερό να απορροφήσει το οστεάλευρο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι το οστεάλευρο να μην γίνει πλέον διάλυμα. Αφήστε την κατσαρόλα στην άκρη για να κρυώσει το υγρό κομπόστ από οστεάλευρα.

8. Παρακολούθηση

Ελέγξτε το έδαφος μετά από κάθε χρήση για να παρακολουθείτε τις αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Προσδιορίστε τα επίπεδα ασβεστίου και φωσφόρου στο έδαφος σας. Και κατανοήστε και προσαρμόστε την ποσότητα του οστεάλευρου σε κάθε λίπασμα.


παρασκευή τσαγιού με οστεάλευρα

ανάπτυξη συνδέσμου 405

τσάι με οστεάλευρα Ένα φανταχτερό όνομα για οστεάλευρα. Είναι ένα εξαιρετικό υγιεινό ρόφημα για φυτά που δεν έχουν άζωτο και φώσφορο.

Το τσάι με οστεάλευρα παρασκευάζεται συνήθως αναμειγνύοντας μία έως δύο κουταλιές της σούπας οστεάλευρο με κάθε γαλόνι κομπόστ ή τσάι κομπόστ. Το μίγμα αφέθηκε να ισορροπήσει όλη τη νύχτα.

Μπορείτε να το εφαρμόσετε απευθείας στο χώμα ή να το ψεκάσετε στα φύλλα. Δείτε αυτό το βίντεο για να κατανοήσετε τη διαδικασία παραγωγής. τσάι με οστεάλευρα!

Σχολιάστε