12 tiny black bugs that look like poppy seeds

12 μικροσκοπικά μαύρα ζωύφια που μοιάζουν με σπόρους παπαρούνας

είναι μερικά Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο. Μπορεί να σας μπερδέψει! Διαβάστε παρακάτω για να βεβαιωθείτε ότι θα τα δείτε έγκαιρα!

Τα παράσιτα που εισβάλλουν στο σπίτι σας μπορεί να είναι τεράστιο πρόβλημα αν δεν τα ξεφορτωθείτε. Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο. Μπορούν να εξαπλωθούν γρήγορα σε κουζίνες και υπνοδωμάτια και είναι εξαιρετικά σπάνια. Εδώ μπορείτε!

Μάθετε πώς να φτιάξετε σπιτικό εντομοκτόνο σαπούνι για να σκοτώσετε τα ζωύφια. εδώ


Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο.

Οι σπόροι παπαρούνας είναι μικροί, μήκους 0,04-0,06 ίντσες, με τραχύ σχήμα νεφρού. Έτσι έχουν ένα μαύρο περίγραμμα. Εδώ είναι η λίστα. Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο.

1. Κοριούς

Οι κοριοί είναι μια από τις πιο φοβισμένες οικογένειες. Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο. Τα αυγά τους έμοιαζαν με μικροσκοπικό λευκό σουσάμι. Και αν βρείτε αυτά τα έντομα Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν περισσότερα από αυτά τα σφάλματα.

2. Φαρμακείο Beetle

μικρό μαύρο έντομο  Παρόμοια με τους σπόρους παπαρούνας 2
pnwhandbooks

Τα σκαθάρια φίλτρου μοιάζουν με καφέ σπόρους παπαρούνας και είναι ένα κοινό παράσιτο σε ντουλάπια και μέρη όπου συνήθως αποθηκεύονται αποξηραμένα φυτικά προϊόντα. Ωστόσο, το μέγεθος είναι παρόμοιο με αυτό ενός μικρού σουσαμιού.

Μάθετε πώς να φτιάχνετε σπιτικό εντομοκτόνο σαπούνι. εδώ

3. Μαύρες αφίδες

Shutterstock/Ernie Cooper

Οι μαύρες αφίδες βρίσκονται συνήθως σε φυτά σπιτιού και κήπου. και βρίσκεται σε συστάδες κοντά σε φυτικούς ιστούς όπως μη ανοιγμένους οφθαλμούς και νέους βλαστούς

Έχουν κάτι κοινό. Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο., Και πρέπει να προσέχετε την ενόχλησή τους. Τρέφονται με μαλακούς ιστούς και χυμούς φυτών με στόμα σαν βελόνα.

4. Καβαλάρηςμικρό μαύρο έντομο  παρόμοια με τους σπόρους παπαρούνας 3

Τα ακάρεα αράχνης συχνά παίρνουν το όνομά τους από τους ιστούς αράχνης που ρίχνουν όταν δημιουργούν ένα βιότοπο στα δέντρα. Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο. Η οπτική ανίχνευση μπορεί να είναι δύσκολη.

Αν παρατηρήσετε λευκές κηλίδες στα φύλλα Ασημένια φύλλα καλυμμένα με ημιδιαφανείς ιστούς ή βλαστικά γκρι ή κίτρινα. Μπορείτε να πείτε ότι είναι αναβάτης.

Μπορεί το σαπούνι Καστίλλης να απαλλαγεί από τα ακάρεα της αράχνης; ψάχνω εδώ

5. Σκαθάρια ψύλλων

Shutterstock / Λαμ Βαν Λιν

Τα σκαθάρια των ψύλλων έχουν μέγεθος περίπου 1/10 της ίντσας και τα μικρά στρογγυλά έντομα Αυτά μοιάζουν με σπόρους παπαρούνας που έχουν κολλήσει στο δέντρο σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το μάθετε είναι να αγγίξετε ένα από αυτά και θα τα δείτε να χοροπηδούν σαν γροθιές.

Τα σκαθάρια των ψύλλων βρίσκονται συνήθως σε λαχανόκηπους σε νεαρά φύλλα και είναι κοινά. Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο..

6. Κρότωνεςμικρό μαύρο έντομο  παρόμοια με τους σπόρους παπαρούνας 4

Τα τσιμπούρια είναι δυσάρεστα έντομα και μπορούν να μεταφέρουν τη νόσο του Lyme. με σχήμα σουσαμιού Τα τσιμπούρια έχουν μήκος 0,1-0,5 ίντσες και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη. Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο..

Αυτά τα πλάσματα φαίνονται καφέ-μαύρα όταν βυθίζονται. κάνοντάς το να μοιάζει με μεγάλο παπαρουνόσπορο Αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία και βρίσκονται εύκολα σε ψηλό γρασίδι, κατοικίδια ζώα ή δάση.

Μάθετε να χρησιμοποιείτε το καλύτερο σαπούνι για το σπίτι και τον κήπο σας. εδώ

7. Έντομα φυκιών

κοντάκι κλείστρου/msk1147

Τα ακάρεα φυκιών είναι επίσης γνωστά ως ακάρεα σκαθαριού ή Oribatida Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο. δεν βλάπτει τα άθικτα φύλλα Αλλά επιτεθείτε σε άρρωστα ή ετοιμοθάνατα φύλλα.

Η εύρεση σκαθαριών από βρύα μπορεί να είναι ένα καλό σημάδι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν κάνετε κομποστοποίηση. Και βοηθούν σε αυτή τη διαδικασία. Μοιάζει με μικρό παπαρουνόσπορο, μήκους περίπου 0,04 ίντσες.

8. Τόπος

μικρό μαύρο έντομο  Παρόμοια με τους σπόρους παπαρούνας 5
Shutterstock/Pawel Krasinski

Αν δείτε παπαρουνόσπορους ή μικροσκοπικούς παπαρουνόσπορους να στέκονται δίπλα τους, ίσως κοιτάτε ψύλλους. Αυτά τα παράσιτα μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα σε όλο τον κόσμο. Και δεν θα επιτεθούν όλα τα είδη στο κατοικίδιό σας. Ωστόσο, ορισμένοι ψύλλοι μπορεί να εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την ασθένεια.

Αυτά είναι Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο. τι πρέπει να προσέξεις

Ανακαλύψτε τις καλύτερες χρήσεις του ελαιολάδου στον κήπο. εδώ

9. Μυκητιακά κουνούπια

Οι μυκητιακές σκνίπες είναι μικροσκοπικές μαύρες μύγες που ζουν στο χώμα του κήπου γύρω από τα δέντρα. Όμως οι προνύμφες τρυπώνουν στη βρωμιά και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο ριζικό σύστημα.

Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτά. Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο. Χρησιμοποιήστε κολλώδεις παγίδες.

10. American Spider Beatles

μικρό μαύρο έντομο  παρόμοια με τους σπόρους παπαρούνας 6
σήμα σκαθαριού

Το αμερικανικό σκαθάρι της αράχνης είναι ένα περίεργο μικρό έντομο, που μοιάζει με σουσάμι, αλλά το στρογγυλό σχήμα το κάνει πολύ αναγνωρίσιμο. Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο..

Αυτά τα πλάσματα μοιάζουν με αράχνες αλλά είναι θαμπό κίτρινο. Η κοιλιά και τα πόδια είναι μαύρα και κόκκινα. Μπορεί να τρώνε φρούτα, ψάρια, ξηρούς καρπούς, καπνό ή ακόμα και όπιο.

Μάθετε πώς να απαλλαγείτε από τις μύγες με φυσικό τρόπο. εδώ

11. Μαύροι σκώροι

Εντομολογία.Κ-επίπεδο

Οι μαύροι σκώροι, γνωστοί και ως Pantry Bugs, μπορεί να είναι ενοχλητικοί στο σπίτι σας καθώς καταστρέφουν τα δημητριακά και τα τρόφιμα στα ντουλάπια σας.

με μαύρο σώμα και μακριά μύτη Αυτά τα έντομα έχουν λεπτό σώμα. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή έντομα. Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο.

12. Μαύρη κατσαρίδα

μικρό μαύρο έντομο  Παρόμοια με τους σπόρους παπαρούνας 7
Shutterstock/Liz Weber

αυτές τις νυχτερινές ώρες Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο. Αναπτύσσεται σε μήκος 1-1,5 ίντσες.Συνήθως σέρνονται μέσα από τρύπες και ρωγμές ή πετούν σε σακούλες.

Οι μαύρες κατσαρίδες μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στο σπίτι σας. γιατί είναι φορείς ασθενειών

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε οινόπνευμα για τα φυτά. εδώ


Κόπρανα σαν παπαρουνόσπορος

Αν και εστιάζουμε σε Μικρά μαύρα έντομα που μοιάζουν με παπαρουνόσπορο.υπάρχει ακόμη και ένα ζευγάρι Κόπρανα σαν παπαρουνόσπορος Μπορεί να θέλετε να μάθετε επίσης εάν βρίσκετε κακά στο σπίτι. Μπορεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεται επείγουσα προσοχή.

1. Περιττώματα κατσαρίδας

Shutterstock/Comoncanog

Τα περιττώματα των κατσαρίδων μοιάζουν με παπαρουνόσπορο και προκαλούν ανησυχία. Ο πολτός έχει στρογγυλεμένες άκρες και ραβδώσεις στις άκρες και μπορεί να μεταδώσει ασθένεια. Λεκιάζουν σαν λιπαρή μεμβράνη και έχουν κηρώδη υφή.

Αν βρείτε υπολείμματα Καθαρίστε και σκουπίστε την πληγείσα περιοχή χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και σαπούνι. Και φροντίστε να φοράτε κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό όπως γάντια και μάσκα. Διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις και μόλυνση.

2. Αποξηραμένα περιττώματα τερμιτών

μικρό μαύρο έντομο  Παρόμοια με τους σπόρους παπαρούνας 8
Έλεγχος Thrasherpest

Οι τερμίτες μπορεί να είναι μια σημαντική απειλή για κάθε σπίτι και συχνά βρίσκονται σε κατεστραμμένα ξύλινα έπιπλα. Οι τερμίτες ξηρού ξύλου εκκρίνουν περιττώματα από τρύπες που μοιάζουν με σπόρους παπαρούνας και είναι σημάδι προσβολής από τερμίτες στο σπίτι σας.

Αν και το σουλφουρυλοφθορίδιο είναι ένα άοσμο και άχρωμο αέριο, Αλλά θα χρειαστείτε τη βοήθεια ειδικών για να απαλλαγείτε από αυτή τη μόλυνση.

εδώ DIY Εντομοκτόνο Σαπούνι Συνταγή για τον Κήπο για να σκοτώσετε ζωύφια

Σχολιάστε