14 εκπληκτικά μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου

14 εκπληκτικά μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου

Ανακαλύψτε τα 14 καλύτερα ονόματα. μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου– αυτά τα φυτά εσωτερικού χώρου Καταπληκτικό και ισχυρό για να προσθέσετε μια δραματική πινελιά στο εσωτερικό σας!

Δέντρα με μαύρα ή σκούρα φύλλα Έχουν μια εμφάνιση που προσελκύει πολύ κόσμο. Αν είστε από αυτούς που γοητεύονται από το μαύρο δέντρο και τι είναι αυτό. ένας μέσα είναι λογικό ελέγξτε αυτή τη λίστα μαύρα φυτά εσωτερικού χώρουΜπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε περιοχή!


1. Εργοστάσιο καουτσούκ

Βοτανική ονομασία: πάλι σύκα

Το φυτό καουτσούκ είναι το αγαπημένο μας, καιΜαύρος Πρίγκιπας‘ ή ‘ΒουργουνδίαΑυτή η ποικιλία έχει βαθύ μωβ-κόκκινα φύλλα – εάν είναι άθικτα. Αυτά τα ρητινώδη είδη μπορεί να έχουν αρκετά μαύρο χρώμα. Μάθετε πώς να καλλιεργείτε φυτά εσωτερικού χώρου σε αυτό το ιστολόγιο εδώ.

2. Μαύρος πανσές

Βοτανική ονομασία: Η βιόλα είναι ένα τρίχρωμο hortensis.

Όταν πρόκειται για δέντρα μαύρης σκιάς Οι μαύροι πανσές θα σας πάρουν το μυαλό. Φυτέψτε το κοντά σε παράθυρο που δέχεται αρκετές ώρες ηλιακού φωτός. Μπορείτε να βρείτε πολλούς καταπληκτικούς πανσέδες εδώ.

3. Aeon “Black Rose”

Συγκεκριμένη λίστα με μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου

Βοτανική ονομασία: Aeonium Arboretum ‘Swardkopf’

Είναι ένα παχύφυτο που εκτιμάται για τις γεωμετρικά σωστές ροζέτες από σαρκώδη φύλλα και τις βαθιές μοβ αποχρώσεις του. Έχουμε συμπεριλάβει στη λίστα μαύρα παχύφυτα Ωστόσο αυτό το χρώμα δεν μπορεί να γίνει σε εσωτερικούς χώρους. Εκτός αν παρέχετε ώρες άμεσου ηλιακού φωτός.

4. Κινεζικός νεφρίτης

Βοτανική ονομασία: Cynograsula unanensis

Αυτή είναι μια ακόμη νόστιμη απόλαυση που θα σας ικανοποιήσει. Λίστα με τα καλύτερα μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου! Τα φύλλα είναι σφιχτά ευθυγραμμισμένα και με την πάροδο του χρόνου θα σχηματίσει ένα σύμπλεγμα σε σχήμα τριαντάφυλλου Θα μεγαλώσει στο γραφείο σας εάν εκτίθεται περιστασιακά στο άμεσο ηλιακό φως και στο νερό.

5. Peperomia Burgundy Ripples

Μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου που δεν έχετε ακούσει ποτέ

Βοτανική ονομασία: Peperomia caperata

Αυτό είναι όλο για αυτό. μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου τραβάω την προσοχή! Τα φύλλα σε σχήμα καρδιάς σκούρα πράσινα είναι ποικίλα με μπορντό φλέβες. Τα άνθη αναπτύσσονται σε ψηλούς μίσχους από τη μέση του φυτού. γιατί μεγαλώνει αργά Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναφύτευση. Τοποθετήστε σε φιλτραρισμένο ηλιακό φως και μέτριο νερό.

6. Black Prince Echeveria

Βοτανική ονομασία: Echeveria “The Black Prince”

αν και όχι πολύ ψηλά Πολύ όμορφο και μαγικό.Το Rose of the Black Prince, Echeveria, σχηματιζόταν σιγά σιγά. Τα λουλούδια αναπτύσσονται στους μίσχους από τα τέλη του φθινοπώρου έως τις αρχές του χειμώνα. Τοποθετήστε το κοντά σε παράθυρο με νότιο ή δυτικό προσανατολισμό. ή οπουδήποτε υπάρχει άμεσο ηλιακό φως και θα συνεχίσει να είναι δημοφιλήςφυτό με μαύρα φύλλα“Πολύς καιρός.

7. Black Velvet Alocasia

Βοτανική ονομασία: Alocasia Reginula

Είναι ένα στενά συγγενικό μαύρο φυτό. Τα μαλακά φύλλα θα σας προσελκύσουν για να τους κάνετε μια απαλή αγκαλιά όποτε βρίσκεστε κοντά στο δέντρο! Οι ασημένιες φλέβες προσθέτουν ομορφιά καθώς τα φύλλα ξεδιπλώνονται σε ένα αφράτο αριστούργημα. καλύτερα μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου στη λίστα.

8. Μαύρη μαγεία (Ταρώ)

Όμορφα μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου για το σπίτι

Βοτανική ονομασία: Γραμματέας Κολοκάσια

Τα σκούρα δαμασκηνί φύλλα του Black Magic Plant σε σχήμα καρδιάς φαίνονται βαθύ μαύρα από μακριά. Αυτό το φυτό μπορεί να μεγαλώσει 2-3 πόδια ψηλό με φύλλα να απλώνονται έως και 3 πόδια πλάτος. μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου.

Βρείτε τα καλύτερα ονόματα φυτών μαύρης μαγείας εδώ.

9. Λίβινγκστον

Βοτανική ονομασία: επιφάνειες λιθίου

Μια ακόμα πιο δυνατή εμφάνιση είναι μια εμφάνιση που μοιάζει με ροκ! Αυτά τα υπέροχα παχύφυτα είναι όμορφα και ευδοκιμούν σε πλήρη ήλιο έως μερική σκιά.

Αν θελήσατε ποτέ ένα μαύρο δέντρο που είναι εντελώς σκοτεινό. Αυτό είναι σωστό – αλλά να θυμάστε. Αυτό το χρώμα έρχεται όταν είναι στρεσαρισμένα..

10. Μαύρες κότες και νεοσσοί

Περιεκτική λίστα με μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου.

Βοτανική ονομασία: Sempervivum ‘Black’

Το μεγαλύτερο τριαντάφυλλο είναι γνωστό ως «κότα», που γίνεται σκούρο μωβ. Ενώ τα μικρότερα τριαντάφυλλα είναι γνωστά ως «κοτοπουλάκια», αυτό το μαύρο παχύφυτο πολλαπλασιάζεται εύκολα με τη φύτευση «κοτοπουλών» και έναν μίνι κήπο με μαύρο παχύφυτο! Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλες οι ποικιλίες μαύρες – μερικές είναι εδώ.

11. Block Havartia

Μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου που μπορείτε εύκολα να καλλιεργήσετε σε εσωτερικούς χώρους.

Βοτανική ονομασία: Haverthiopsis nigra

Αυτό το απίστευτα αργά αναπτυσσόμενο φυτό έχει ύψος μόλις 10 ίντσες, αλλά μην αφήσετε το μικρό ανάστημά του να σας ξεγελάσει: έχει όμορφα, σκούρα, τρίφυλλα φύλλα. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική οθόνη για tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές.

12. Κα ΖΖ

Ένα μαύρο φυτό εσωτερικού χώρου προσθέτει μια πινελιά στυλ στο δωμάτιό σας.

Βοτανική ονομασία: Zamioculcas zamifolia

Το Raven Zz ανήκει στη δική του κατηγορία όταν πρόκειται για μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου. Με σκούρα πράσινα φύλλα και μια λεπτή σκιά, αυτό το φυτό παίρνει το σκοτάδι μέχρι και 3-4 πόδια ύψος! γιατί μεγαλώνει αργά Δεν χρειάζεται να αναφυτεύετε κάθε χρόνο.

13. Κολέους

Τα καλύτερα μαύρα φυτά εσωτερικού χώρου που θα σας κόψουν την ανάσα

Βοτανική ονομασία: Coleus scutellarioides

Ποικιλίες όπως το «Black Prince» και το «Polysandra» έχουν σκούρο, βαθύ μωβ φύλλωμα.Διατηρήστε το coleus σε ζεστή θερμοκρασία δωματίου και σε πλήρη ηλιακή ακτινοβολία.

14. Μαύρο αμπέλι γλυκοπατάτας

Βοτανική ονομασία: Ipomoea Potato “Solar Block”

Αυτό το αειθαλές φυτό αναπτύσσεται καλύτερα εν μέρει με πλήρη ήλιο. Μπορεί όμως να ανεχθεί και τη σκιά. Μπορείτε να το φυτέψετε στη σκιά όπου δέχεται έμμεσο φως όλη την ημέρα.


Δείτε αυτό το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

Σχολιάστε