14 ποικιλίες μικρών φύλλων Hoya

14 ποικιλίες μικρών φύλλων Hoya

σε ψάχνω μικρό φύλλο hoya ή το καλύτερο mini hoya? Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα πιο εκπληκτικά!

Τα χόγια είναι δημοφιλή καλλωπιστικά φυτά γνωστά για τα όμορφα και μοναδικά λουλούδια τους. Υπάρχουν όμως και μικρότερες ποικιλίες με μικρότερα φύλλα. Ιδανικό για τους λάτρεις των συμπαγών φυτών. μικρό φύλλο hoya ή mini hoya Είναι ιδανικά για εσωτερικούς κήπους καθώς χωρούν σε μικρούς χώρους και είναι εύκολο να συντηρηθούν.

Δείτε μερικές καταπληκτικές ιδέες φύτευσης hoya. εδώ


μικρό φύλλο hoya

1. Κεράσι Χόγια

φυτά εξωτερικού χώρου

Βοτανική ονομασία: Hoya pubicalix “Cherry”

Πρόκειται για μια μικρή ποικιλία hoya με βαθυκόκκινα άνθη και πράσινα φύλλα. κεράσι hoya Μεγαλώνει σε μέγεθος 2-4 ίντσες και είναι ιδανικό για μικρούς χώρους ή τοπία. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. μικρό φύλλο hoya.

Δείτε πληροφορίες για την καλλιέργεια και τη φροντίδα του Hoya Joy. εδώ

2. Χόγια Ματθίλδη

kma020410

Βοτανική ονομασία: Hoya carnosa “Matilde”

Χόγια Ματίλντα Παράγει αρωματικά ροζ και καστανά άνθη με πυκνά στρογγυλεμένα φύλλα. Μεγαλώνει σε μέγεθος 2-3 ιντσών και είναι εύκολο να το φροντίσετε.

3. Hoya Crimson Princess

Μικρόφυλλες ποικιλίες hoya 2
Lindsay Plant Standard

Βοτανική ονομασία: Hoya carnosa “Varicate”

Αυτό το hoya έχει πράσινα φύλλα χρωματισμένα με λευκό και ροζ και παράγει ροζ και λευκά άνθη. Χόγια η κόκκινη πριγκίπισσα Μεγαλώνει σε μέγεθος 4-6 ίντσες και είναι μια εξαιρετική προσθήκη στον εσωτερικό κήπο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. μικρό φύλλο hoya.

Εδώ είναι μερικές από τις πιο εκπληκτικές ποικιλίες και ποικιλίες hoya.

4. Χόγια Κάρι

Βοτανική ονομασία: Χόγια Κάρι

Το Hoya Kerrii, γνωστό και ως Sweetheart Hoya, αυτό το φυτό έχει φύλλα σε σχήμα καρδιάς και παράγει μικρά ροζ άνθη. Αυξάνεται σε μέγεθος από τέσσερις έως έξι ίντσες και συχνά καλλιεργείται ως φυτό δώρου.

Μάθετε πώς να καλλιεργείτε το Hoya Kerry σε εσωτερικούς χώρους. εδώ

5. Hoya Compactta

Χόγια, μικρά φύλλα 9

Βοτανική ονομασία: τέλειο hoya

Το Hoya compacta έχει μικρά οβάλ φύλλα που αναπτύσσονται με τρόπο που μοιάζει με αμπέλου. Παράγει μικρά λουλούδια σε σχήμα αστεριού και μεγαλώνει σε μέγεθος 3-5 ίντσες που είναι ένα από τα καλύτερα. μικρό φύλλο hoya.

6. Hoya Australia

δόγμα έξω από το κουτί._

Βοτανική ονομασία: Hoya Australia ssp. Συνείδηση

Αυτή η ποικιλία Hoya παράγει λεπτά πράσινα φύλλα και συστάδες από αρωματικά λευκά άνθη. hoya australia Είναι φυτό ταχέως αναπτυσσόμενο που δεν χρειάζεται μεγάλη συντήρηση, με ύψος 4-6 ίντσες.

Δείτε αυτές τις απίστευτες φωτογραφίες του Hoyas από το Instagram. εδώ

7. Χόγια Σάρπεν

Χόγια, μικρά φύλλα10
Ζούγκλα Annie Shoya

Βοτανική ονομασία: φίδι hoya

Αυτό είναι άλλο ένα μικροσκοπικό hoya με μικρά, στενά φύλλα που μεγαλώνουν με μοτίβο. Χόγια Σάρπενς Παράγει αρωματικά άνθη σε σχήμα αστεριού που έχουν διάμετρο 2-4 ίντσες.Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. μικρό φύλλο hoya.

8. Hoya La Cunosa

Βοτανική ονομασία: Χόγια Λακουνόσα

Αυτό το φυτό έχει μικρά στρογγυλά φύλλα που έχουν πολύπλοκο και μοναδικό σχήμα. Χόγια Λακουνόσα Παράγει μικρά αρωματικά άνθη και μεγαλώνει μέχρι 2-3 ίντσες.

εξετάζω Αυτά είναι Λατρεύετε τα φυλλώδη φυτά σε σχήμα καρδιάς να αναπτύσσονται σε εσωτερικούς χώρους.

9. Hoya Carnosa Compact

Μικρόφυλλες ποικιλίες hoya16
home_plant_community

Βοτανική ονομασία: Hoya carnosa “Compact Bud”

Αυτό το hoya έχει μικρά, πυκνά φύλλα και μεγαλώνει με τρόπο που μοιάζει με αμπέλια. Hoya carnosa compact Παράγει αρωματικά άνθη σε σχήμα αστεριού που έχουν διάμετρο 2-4 ίντσες.Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. μικρό φύλλο hoya.

10. Hoya Curry Splash

Βοτανική ονομασία: Hoya Kerry “Varikhita”

Αυτή η μινιατούρα hoya παράγει φύλλα σε σχήμα καρδιάς που είναι λευκά και πράσινα σε διάφορα χρώματα. Hoya Curry Splash Αυξάνεται επίσης σε 4-6 ίντσες σε μέγεθος με μικρά ροζ λουλούδια.

Μάθετε για την καλλιέργεια της Hoya carnosa σε εσωτερικούς χώρους. εδώ

11. Hoya Sunrise

25 είδη μικρόφυλλων hoya
santana_family_6

Βοτανική ονομασία: Hoya carnosa “Rubra”

Αυτό είναι άλλο ένα μικροσκοπικό hoya με πρασινοροζ και λευκά φύλλα. hoya ανατολή του ηλίου Παράγει αρωματικά ροζ άνθη και μεγαλώνει σε μέγεθος 3-5 ίντσες.Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. μικρό φύλλο hoya.

12. Hoya Publicix

17ος όροφος_κήπος

Βοτανική ονομασία: Hoya Public

Αυτό το μικρόφυλλο χόγια έχει μακριά, στενά φύλλα που αναπτύσσονται με οπίσθιο μοτίβο. Hoya Publicix Τα αρωματικά βυσσινί άνθη παράγονται σε συστάδες και έχουν διάμετρο 4-6 ίντσες.

Δείτε πληροφορίες για την καλλιέργεια και τη φροντίδα του Hoya Joy. εδώ

13. Hoya Huskeliana

Χόγια, μικρό φύλλο 49
reddit

Βοτανική ονομασία: Hoya Heckeliana

Hoya heuschkeliana Έχει μικρά οβάλ φύλλα με μοναδικό σχήμα και υφή. Παράγει μικροσκοπικά σμήνη από αρωματικά λουλούδια σε σχήμα αστεριού και μεγαλώνει σε μέγεθος 2-4 ίντσες.Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. μικρό φύλλο hoya.

Θέλετε να μεγαλώσετε μια βασίλισσα Hoya Crimson; για να ξέρεις εδώ

14. Χόγια Ρεβέκκα

Γ.Γ.Β.

Βοτανική ονομασία: Polyneura Hoya “Rebecca”

Αυτή η ποικιλία έχει μακριά, στενά φύλλα με χαρακτηριστικές ασημένιες φλέβες. Χόγια Ρεμπέκα Παράγει συστάδες από αρωματικά ροζ λουλούδια και μεγαλώνει σε μέγεθος 3-5 ίντσες.Είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε συλλογή Hoya.

Δείτε αυτές τις όμορφες ιδέες προβολής hoya. εδώ

Σχολιάστε