15 Όμορφοι τύποι ποικιλιών Nandina

15 Όμορφοι τύποι ποικιλιών Nandina

Γνωρίστε τον πιο εκπληκτικό κόσμο. Ποικιλίες του είδους Nandina Καλλιεργήστε αυτές τις όμορφες ποικιλίες στο σπίτι με τις συμβουλές των ειδικών μας!

καλή εμφάνιση, χαμηλή συντήρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους Σας αρέσουν τα φυτά που έχουν τα πάντα; Αν ναι, μπορεί να θέλετε να δείτε αυτές τις ομορφιές. Τόσες πολλές ποικιλίες!

εδώ Ποικιλίες μπαμπού για δοχεία και κήπους


Ποικιλίες του είδους Nandina

1. Εμμονή με τη Ναντίνα

Βοτανική ονομασία: Nandina domestica «Πάθος»

αριστούργημα Ποικιλίες του είδους NandinaΕίναι μια μικρή ποικιλία με μπορντόκόκκινα φύλλα. Παράγει συστάδες λευκών λουλουδιών την άνοιξη και είναι ιδανικό για να προσθέσετε αντίθεση σε παρτέρια κήπου ή φυτά σε δοχεία.

Δείτε μερικά εντυπωσιακά φυτά για να τραβήξετε τα βλέμματα εδώ.

2. Ναντίνα

Βοτανική ονομασία: Ναντίνα Ντομέτακα

Η Ναντίνα είναι ένας αειθαλής θάμνος. Υπάρχουν νεαρά φύλλα που μοιάζουν με φτέρη που αλλάζουν χρώμα κατά τη διάρκεια του έτους. από πράσινο το καλοκαίρι έως κόκκινο και μωβ το φθινόπωρο και το χειμώνα.

3. Gulf Stream Nandina

Ποικιλία Nandina 3

Βοτανική ονομασία: Nandina Inland “Gulf Stream”

Μία από τις ποικιλίες Nandina, το Gulf Stream Nandina έχει πυκνούς μίσχους με πολλά στελέχη και φωτεινά πράσινα φύλλα που γίνονται κόκκινα το χειμώνα. Είναι ένα εξαιρετικό φυτό με χαμηλό φράκτη ή σύνορα και είναι εύκολο στη συντήρηση.

Αυτή είναι η πιο όμορφη ποικιλία ορτανσίας.

4. Όπλα Nandina

Βοτανική ονομασία: Nandina domestica “The Weapon”

Η Nandina Fire Power είναι μια ζωηρή ποικιλία νάνων με βαθυκόκκινα φύλλα που προσθέτουν χρώμα κατά τους πιο δροσερούς μήνες. Είναι ιδανικά για να προσθέσετε χρώμα σε βραχόκηπους ή ως φυτά μπορντούρας σε δοχεία.

5. Λιμενικός νάνος Nandina

Ποικιλία Nandina 5

Βοτανική ονομασία: Nandina domestica “Dwarf Harbor”

Το Harbour Dwarf Nandina είναι ένας μικρός σφαιρικός θάμνος με φωτεινά πράσινα φύλλα που γίνονται χάλκινο-κόκκινα το φθινόπωρο. κατάλληλο για μικρούς κήπους δοχείο ή τοπίο Είναι πολύ ευέλικτο δ.Είδος Nandina.

6. Lemon Lime Nandina

Βοτανική ονομασία: Nandina domestica «Lemon Lime»

Το lemon lime nandina είναι ένας όμορφος θάμνος με λαμπερά ασβεστοπράσινα φύλλα που γίνονται χρυσά στον ήλιο. Παράγει λεπτά λευκά λουλούδια την άνοιξη και είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε σχέδιο τοπίου.

Δείτε μερικές από τις πιο όμορφες ποικιλίες Campanula εδώ.

7. Nandina Pink Blush

Ποικιλία Nandina 7
φυτό ηλιοβασιλέματος

Βοτανική ονομασία: Nandina domestica “Blush Pink”

Το Blush Pink Nandina είναι μια όμορφη ποικιλία με ανοιχτό ροζ φύλλωμα που γίνεται πράσινο καθώς ωριμάζει. Παράγει όμορφα λευκά λουλούδια την άνοιξη και είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προσθέσετε χρώμα σε κρεβάτια κήπου ή ως εστιακό σημείο σε δοχεία.

8. Πριγκίπισσα Ναντίνα

Βοτανική ονομασία: Πριγκίπισσα Ναντίνα

Η βασιλική πριγκίπισσα Nandina έχει επιδεικτικό μωβ φύλλωμα που είναι σκούρο όλο το χρόνο και το κάνει όμορφο. Αυτή είναι μια από τις ποικιλίες Nandina.

9. Moon Bay Nandina

Ποικιλία Nandina 9
άτομο

Βοτανική ονομασία: Nandina domestica “Moon Bay”

Η Nandina Moon Bay είναι μια χαμηλής ανάπτυξης ποικιλία με πυκνή θαμνώδη ανάπτυξη και λαμπερά πράσινα φύλλα που γίνονται κόκκινα και μοβ τους πιο δροσερούς μήνες. Είναι ιδανικό ως κάλυμμα μπορντούρας ή εδάφους και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες Monstera albo που πρέπει να φυτέψετε. εδώ

10. Sienna Sunrise Nandina

Βοτανική ονομασία: Nandina domestica “Sienna Sunrise”

Το Sienna Sunrise Nandina είναι ένα όμορφο φυτό με κοκκινωπό-πορτοκαλί φύλλα που αλλάζουν χρώμα όλο το χρόνο. Παράγει λεπτά λευκά άνθη την άνοιξη και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές ποικιλίες Nandina.

11. Anti Nandina

Ποικιλία Nandina 11

Βοτανική ονομασία: Nandina domestica “Twilight”

Το Twilight Nandina είναι μια όμορφη ποικιλία με βαθύ μωβ φύλλωμα που διατηρεί το χρώμα της όλο το χρόνο. Ιδανικό για τη δημιουργία αντιθέσεων σε κρεβάτια κήπου ή ως φυτά δοχείων. και τα λεπτά λευκά λουλούδια προσθέτουν ομορφιά.

12. Moore’s Red Nandina

Βοτανική ονομασία: Nandina Domeka “Moers Red”

Με το χαρακτηριστικό βαθύ κόκκινο φύλλωμά του, το Moyer’s Red Nandina φέρνει εντυπωσιακό χρώμα σε κάθε τοπίο. Αυτή είναι μια από τις ποικιλίες Nandina.

εδώ υπέροχα λουλούδια σε σχήμα καμπάνας

13. Νήμα

Ποικιλία Nandina 13
τίναγμα

Βοτανική ονομασία: Nandina Dometaka ‘Filamentosa’

Η Nandina filamentosa είναι μια μοναδική ποικιλία Nandina με χαριτωμένα δαντελωτά φύλλα που της δίνουν μια φυσική εμφάνιση.

14. Atropurpurea Nana

Νώε

Βοτανική ονομασία: Nandina-domestica-nana-purpurea

Αυτή η συμπαγής Nandina έχει βαθύ μωβ φύλλωμα που προσθέτει βάθος και διάσταση σε κάθε κήπο ή τοπίο. Το συμπαγές του μέγεθος είναι ιδανικό για κηπουρική κοντέινερ ή μικρούς εξωτερικούς χώρους.

15. Murasaki Nandina

Ποικιλία Nandina 15

Βοτανικήόνομα: Nandina domestica «Μουρασάκι ο γυναικείος»

Λεπτό και ζωντανό, το Flirt Nandina είναι μια γοητευτική προσθήκη σε κάθε κήπο με τις εντυπωσιακές κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις του. Αυτή είναι μια από τις ποικιλίες Nandina.

Δείτε τις πιο όμορφες ποικιλίες Caladiums. εδώ

Σχολιάστε