18 καλύτερα κόκκινα λαχανικά | Λαχανικά που είναι κόκκινα

18 καλύτερα κόκκινα λαχανικά |  Λαχανικά που είναι κόκκινα

Από τη μείωση του κινδύνου καρκίνου στη συνολική υγεία. τα καλύτερα κόκκινα λαχανικά Φορτωμένο με αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά!

Τα κόκκινα λαχανικά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνη Α, C και μέταλλα, αλλά ξέρατε ότι το κόκκινο χρώμα τους, λόγω των φυτοθρεπτικών συστατικών τους, έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία; Αυτό τα καλύτερα κόκκινα λαχανικά Διακοσμήστε τον κήπο σας και την υγεία σας.

Εδώ είναι 12 λαχανικά που δεν πρέπει ποτέ να φυτέψετε ταυτόχρονα.


τα καλύτερα κόκκινα λαχανικά

1. Ντομάτες

Βοτανική ονομασία: ντομάτα solanum

Οι ντομάτες είναι ένα από αυτά. τα καλύτερα κόκκινα λαχανικά αυξήστε τον εξωτερικό σας χώρο Είναι επίσης κατάλληλο για κηπουρική κοντέινερ. καθιστώντας το ιδανικό για μικρούς χώρους

Δείτε πώς μπορείτε να καλλιεργήσετε ντομάτες από ζαχαροκάλαμο.

2. Ασκαλώνια

κήπος.περιβάλλον

Βοτανική ονομασία: σκόρδο και κρεμμύδια

Ο πολλαπλασιασμός του ασκαριού είναι σχετικά εύκολος καθώς μπορεί να καλλιεργηθεί σχεδόν παντού με ελάχιστη φροντίδα. Παρέχετε αρκετό ηλιακό φως και προστατεύστε τα από την υπερβολική ζέστη και το κρύο.

Εδώ είναι 15 οφέλη της φλούδας κρεμμυδιού που πάντα θέλατε να γνωρίζετε.

3. Παντζάρια

Βοτανική ονομασία: βήτα τζίντζερ

Εάν είστε νέος στην κηπουρική ή την κηπουρική με εμπορευματοκιβώτια. Το παντζάρι είναι ένα λαχανικό που καλλιεργείται γρήγορα και εύκολα. Χρειάζονται έξι ώρες γεμάτο ήλιο και υγρό χώμα.

4. Κόκκινη πιπεριά

Βοτανική ονομασία: επιθυμία

ένας τα καλύτερα κόκκινα λαχανικάΜπορείτε εύκολα να καλλιεργήσετε κόκκινες πιπεριές σε γλάστρες. Η φύτευση νέων πιπεριών είναι επίσης μια έξυπνη ιδέα.

5. Κόκκινες πιπεριές τσίλι

Βοτανική ονομασία: θάμνος τσίλι

Οι κόκκινες πιπεριές είναι ένα από τα καλύτερα κόκκινα λαχανικά που χρησιμοποιούνται ευρέως για να προσθέσετε μπαχαρικά στο φαγητό σας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να φέρνετε νέους σπόρους ξανά και ξανά. Εύκολη επαναφύτευση από ώριμες πιπεριές.

Κορυφαία 11 μυστικά για την καλλιέργεια των καλύτερων φυτών πιπεριάς

6. Κόκκινο λάχανο

Βοτανική ονομασία: Brassica oleracea

Το κόκκινο λάχανο είναι ένα από αυτά. τα καλύτερα κόκκινα λαχανικά Μπορεί να φυτευτεί και σε γλάστρες Εάν έχετε μια μικρή αυλή Μπορεί να φυτευτεί από όλη την οικογένεια!

7. Κόκκινα καρότα

_happy_little_garder

Βοτανική ονομασία: Ντάκας Σάτιβα

Τα καρότα έχουν συνήθως πορτοκαλί χρώμα. Βρίσκονται όμως και σε κόκκινες, μοβ, μαύρες, λευκές και κίτρινες ποικιλίες Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν καλλιεργείτε καρότα σε δοχεία είναι να επιλέξετε τον σωστό κήπο που έχει αρκετό βάθος και πλάτος για καλή συγκομιδή.

8. Radicio

Βοτανική ονομασία: Chicorium Intibus

Το Radicchio χρησιμοποιείται συχνά στην ιταλική κουζίνα και είναι ένα από τα καλύτερα κόκκινα λαχανικά. Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι καλύτερες εποχές για σπορά.

9. Κόκκινο μαρούλι

Wikimedia

Βοτανική ονομασία: Lactuca sativa L.

Η καλλιέργεια σπανακιού είναι παρόμοια με την καλλιέργεια του ραντίτσιου. Είναι ένα από τα καλύτερα κόκκινα λαχανικά καθώς πολλαπλασιάζεται εύκολα και έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Δείτε 21 ιδέες για κήπους μαρουλιού DIY εδώ.

10. Ραπανάκι

Βοτανική ονομασία: ραπανάκι sativa

Τα ραπανάκια είναι μια δημοφιλής καλλιέργεια μεταξύ των κηπουρών επειδή είναι τόσο εύκολο να αναπτυχθούν και να συγκομιστούν. και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο Βεβαιωθείτε ότι έχουν πλήρη ήλιο.

11. Κόκκινες πατάτες

απόθεμα σύρματος

Βοτανική ονομασία: επιθυμία

Οι κόκκινες πατάτες καλλιεργούνται εύκολα και αποδίδουν καλά. Αντί να σπαταλάτε χρήματα για την αγορά νέων φυτών Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε από το ντουλάπι για την εκτροφή τους!

Δείτε πώς μπορείτε να καλλιεργήσετε πατάτες σε δοχεία.

12. Ραβέντι

fghb

Βοτανική ονομασία: ρούμι

Εάν έχετε περιορισμένο χώρο Το ραβέντι είναι τέλειο για τον κήπο των κοντέινερ σας. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. τα καλύτερα κόκκινα λαχανικά Υπέροχο και σε κρύο καιρό!

13. Κόκκινο σπανάκι

rtoi

Βοτανική ονομασία: ύποπτος αμάρανθος

ένας τα καλύτερα κόκκινα λαχανικά Η καλλιέργεια στον κήπο σας είναι κόκκινο λάχανο. Όχι μόνο είναι εύκολο να αναπτυχθούν ακόμη και σε δοχεία. αλλά και βοηθά στην αποβολή των τοξινών από το σώμα μας

14. Κόκκινα φασόλια

Βοτανική ονομασία: Phaseolus vulgaris

Ένα άλλο υπέροχο κόκκινο λαχανικό είναι τα κόκκινα φασόλια. Είναι πολύ εύκολο να αναπτυχθούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αρκετό ηλιακό φως και καλά στραγγισμένο χώμα.

15. Red Squash

Βοτανική ονομασία: μεγάλη κολοκύθα

Η καλλιέργεια κόκκινης κολοκύθας έχει πολλά οφέλη για τα άτομα και το περιβάλλον. Χρειάζεται καλά στραγγιζόμενο έδαφος και άφθονο ηλιακό φως για να ευδοκιμήσει.

16. Warty Red Squash

Βοτανική ονομασία: μεγάλη κολοκύθα

Το Red Warty Thing Squash είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε κήπο λόγω του ασυνήθιστα κυματιστού δέρματος και του ζωηρού κόκκινου-πορτοκαλί χρώματος. Αναπτύσσεται καλύτερα σε υγρό έδαφος και 4-5 ώρες ηλιακού φωτός.

Δείτε 38 από τις καλύτερες ποικιλίες σκουός εδώ.

17. Russian Red Kale

Βοτανική ονομασία: Brassica napus va papularia

Το ρωσικό κόκκινο λάχανο είναι ένα από τα καλύτερα φυτά δροσερής εποχής. τα καλύτερα κόκκινα λαχανικάΑναπτύσσεται καλύτερα σε θερμοκρασίες μεταξύ 60 και 65°F και μπορεί να φυτευτεί νωρίς την άνοιξη ή το φθινόπωρο.

18. Χρυσές Κόκκινες Πατάτες

καρδινάλιος.αστικός.κήποι

Βοτανική ονομασία: επιθυμία

Οι πατάτες Red Gold είναι διαθέσιμες σε όποιον θέλει να τις καλλιεργήσει. Αυτές οι πατάτες μπορούν να καλλιεργηθούν σε διάφορα κλίματα και εδάφη και είναι σχετικά ανεπιτήδευτες.

Μάθετε πώς να καλλιεργείτε γλυκοπατάτες σε δοχεία εδώ.


συμπέρασμα

Αυτά είναι τα καλύτερα κόκκινα λαχανικά Κατάλληλο για κήπους και δοχεία. Το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτά τα κόκκινα λαχανικά είναι εύκολο να αναπτυχθούν. Ειδικά για αρχάριους και άτομα με περιορισμένο χώρο.

Σχολιάστε