22 Ιδέες για ράφια θερμοκηπίου | Το καλύτερο ράφι θερμοκηπίου για τη δημιουργία χώρου

22 Ιδέες για ράφια θερμοκηπίου |  Το καλύτερο ράφι θερμοκηπίου για τη δημιουργία χώρου

Αυτή είναι μια όμορφη προσπάθεια. ιδέες για ράφι θερμοκηπίου Χρησιμοποιήστε τον περιορισμένο χώρο για να δημιουργήσετε ένα θερμοκήπιο για τα αγαπημένα σας φυτά!

Αυτό είναι εύκολο πράγμα. ιδέες για ράφι θερμοκηπίου Βοηθά στην τοποθέτηση φυτών σε έναν συγκεκριμένο χώρο με στυλ και περιεχόμενο.

Δείτε εδώ 24 ιδέες για μίνι θερμοκήπιο για εσωτερικούς χώρους για το χειμώνα και τις αρχές της άνοιξης.


ιδέες για ράφι θερμοκηπίου

1. Κομμένο ράφι θερμοκηπίου

Τζέσι Κράμερ

Δοκιμάστε αυτόν τον ξυλοκόπο. ιδέες για ράφι θερμοκηπίου για μικρά παχύφυτα Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να καλλιεργήσετε βότανα σε γλάστρες.

2. Ράφια θερμοκηπίου

Onlilock House

Αν το θέλεις μεγάλο Αυτή η ιδέα είναι για εσάς. Πολλά από αυτά τα μέρη μπορούν εύκολα να χωρέσουν σε πολλά δοχεία.

3. Ράφια θερμοκηπίου βαρέως τύπου

Ιδέες για ράφια θερμοκηπίου 2
οικογενειακή φάρμα

Εάν θέλετε μια ισχυρή δομή που να αντέχει το μεγάλο βάρος. Επιλέξτε αυτήν την επιλογή. Είναι ένα από τα καλύτερα και τα καλύτερα για την καλλιέργεια λαχανόκηπου. ιδέες για ράφι θερμοκηπίου στη λίστα.

4. Πτυσσόμενα ράφια θερμοκηπίου σε ρόδες

σχέδιο κέικ τζακ

Αυτό το πτυσσόμενο θερμοκήπιο με ράφια μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε. Αυτό το καθιστά καλή επιλογή και για την καλλιέργεια μαρουλιού.

Δείτε μερικά δημιουργικά σπιτικά θερμοκήπια εδώ.

5. Ράφια του θερμοκηπίου

Ιδέες για ράφια θερμοκηπίου 3
Nanchen Maline

Τοποθετήστε ράφια παραθύρων και αξιοποιήστε έξυπνα τους μικρούς χώρους. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. ιδέες για ράφι θερμοκηπίου στη λίστα.

6. Ράφια νησιών και θερμοκηπίων

rhshampton_showteam

Αντιγράψτε αυτή τη χαριτωμένη ιδέα και τακτοποιήστε τις γλάστρες με φυτά όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Εάν έχετε επιπλέον χώρο στην αυλή σας, κάντε το.

7. Ράφια και ημιώροφοι στο θερμοκήπιο.

Ιδέες για ράφια θερμοκηπίου 4
ʚ έχει επαληθευτεί

Ένα μεταλλικό ράφι στερεωμένο σε έναν ημιώροφο σε ένα θερμοκήπιο είναι μια εξαιρετική ιδέα για την προβολή φυτών. Χρησιμοποιήστε τον επιπλέον χώρο για να χαλαρώσετε στην κουνιστή πολυθρόνα.

Δείτε 13 εύκολες ιδέες θερμοκηπίου DIY εδώ.

8. Βήμα ράφι

Κάντε περισσότερο χώρο με δημιουργικά ράφια που μοιάζουν με σκάλα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον περιορισμένο χώρο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. ιδέες για ράφι θερμοκηπίου στη λίστα.

9. Ράφια θερμοκηπίου βαθμίδας

Ιδέες για ράφι θερμοκηπίου 5
καταπράσινος κήπος

Αυτό το ράφι θερμοκηπίου πολλαπλών επιπέδων παρέχει άφθονο χώρο. Τα καλώδια μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από κρεμαστές ζαρντινιέρες.

10. Η κουζίνα έρχεται στο θερμοκήπιο.

κυρία της φάρμας

Πώς να δημιουργήσετε ένα θερμοκήπιο σε έναν χώρο με κουζίνα όπου μπορούν να φυτευτούν γλάστρες στο κάτω ράφι.

11. Φυτεύεται σε ξύλινο τελάρο.

Ιδέες για ράφι θερμοκηπίου 6
Μάγια β

Οργανώστε το θερμοκήπιό σας με ράφια και ξύλινα κουτιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ράφια για την αποθήκευση φυτών.

12. Στρογγυλό ράφι

Περιοδικό Arlington

Το στρογγυλό ξύλινο κουτί έχει πολλά ράφια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση γλάστρες. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον στενό χώρο!

Δείτε 50 φιλικές προς τον προϋπολογισμό ιδέες θερμοκηπίου DIY εδώ.

13. Θερμοκήπιο μεγάλης αυλής

Ιδέες για ράφια θερμοκηπίου 7
κάκτος

Τοποθετήστε διαφορετικά μεγέθη ράφια στο θερμοκήπιο για να καλλιεργήσετε φυτά. Στήστε ένα τραπέζι στο κέντρο και τοποθετήστε περισσότερα φυτά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. ιδέες για ράφι θερμοκηπίου Εάν έχετε περιορισμένο χώρο και φυτέψτε πολλά φυτά.

14. Θερμοκήπιο ΙΚΕΑ

Αυτό το όμορφο θερμοκήπιο IKEA καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. και κατάλληλο για μικρά δωμάτια στο διαμέρισμα όπου μπορείτε να έχετε το δικό σας μικρό χώρο πρασίνου

15. Ράφια Θερμοκηπίου για Μικρούς Χώρους

Ιδέες για ράφι θερμοκηπίου 8
επανασχεδιασμός

Αυτή η ιδέα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια αυλή με περιορισμένο χώρο. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε πολλές γλάστρες για να χρησιμοποιήσετε τον ανοιχτό χώρο στην οροφή. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. ιδέες για ράφι θερμοκηπίου στη λίστα.

16. Κρεμαστή ντουλάπα για παχύφυτα

reddit

Κρατήστε τα παχύφυτά σας στο θερμοκήπιο σε αυτά τα ανοιχτά ράφια. Ένα ράφι μπορεί να κρεμαστεί από πάνω για μια πέργκολα.

17. Βήμα ράφι

Ιδέες για ράφια θερμοκηπίου 9
Ντόμινικ Μπλάκμορ

Αυτή η μονάδα ραφιών σκάλας είναι χρήσιμη για στενές βεράντες. Φθηνό και χωρίς συντήρηση Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. ιδέες για ράφι θερμοκηπίου στη λίστα.

18. Ράφια κέδρου στο θερμοκήπιο.

Θερμοκήπιο με πλαίσιο κέδρου

Προσθέστε αυτό το ράφι κέδρου στο θερμοκήπιό σας για να αποθηκεύσετε πολλά φυτά. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τον πλευρικό χώρο.

19. Θερμοκήπιο για παχύφυτα και άλλα φυτά.

Ιδέες για ράφια θερμοκηπίου10
Κηπουρική

Χρησιμοποιήστε αυτό το πολυεπίπεδο ράφι με ένα στρογγυλό τραπέζι με δίσκους για την αποθήκευση μικρών φρούτων. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. ιδέες για ράφι θερμοκηπίου στη λίστα.

20. Διαφανές θερμοκήπιο

μέλισσα

Αυτή η απλή ιδέα δεν απαιτεί πολλά. Απλώς τοποθετήστε ξύλινα πάνελ και καλύψτε την ανοιχτή περιοχή με πλαστικό ή γυαλί.

21. Σκάλες και ράφια

Ιδέες για ράφια θερμοκηπίου11
bhg

Τοποθετήστε μια παλιά σκάλα στο θερμοκήπιο και τοποθετήστε φυτά πάνω της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σανίδες για να φτιάξετε ράφια παραθύρων. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα. ιδέες για ράφι θερμοκηπίου στη λίστα.

22. Ημιώροφος στο θερμοκήπιο

αυτοκίνητο-σπίτι

Αυτοί οι ημιώροφοι δεν πιάνουν χώρο στο θερμοκήπιο. αλλά και ικανός να αποθηκεύει όμορφα φυτά Τα κρεμαστά καλάθια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την καλλιέργεια φτέρων όπως φαίνεται στην εικόνα.

Έτσι χτίζετε ένα θερμοκήπιο στο μπαλκόνι.

Σχολιάστε