26 Διαφορετικοί τύποι ποικιλιών δέντρων Dogwood

26 Διαφορετικοί τύποι ποικιλιών δέντρων Dogwood

Από πολύχρωμα λουλούδια μέχρι μοναδικά σχέδια φλοιού. Ανακαλύψτε έναν κόσμο διαφορετικότητας Διαφορετικά είδη σκυλιών!

Από κλασικές ποικιλίες με λευκά άνθη μέχρι σπάνια ροζ, κόκκινα και κίτρινα άνθη. Κάθε είδος σκυλόξυλου είναι μοναδικό και οπτικά ελκυστικό. διαβάζοντας για να βρείτε Διαφορετικοί τύποι δέντρων σκυλιών!

Ζώνες USDA: 5-9

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες κίτρινης παιώνιας εδώ.


Διαφορετικοί τύποι δέντρων σκυλιών

1. Ανθισμένο σκυλόξυλο

Shutterstock/Kabar

Βοτανική ονομασία: κέρατο λουλουδιών

Το ανθισμένο dogwood είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ πολλών ειδών δέντρων. Το Dogwood έχει όμορφα άνθη σε αποχρώσεις του λευκού, του ροζ και του κόκκινου, ανάλογα με την ποικιλία. Το ελκυστικό σχήμα και το πολύχρωμο φύλλωμά του το κάνουν να ξεχωρίζει σε κάθε τοπίο.

Αυτή είναι μια γλυκιά ποικιλία μήλου.

2. Pacific Dogwood

Βοτανική ονομασία: Horn of Nuttall

Το σκυλόξυλο του Ειρηνικού είναι ένα ψηλό, λεπτό δέντρο που προέρχεται από τον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Τα φωτεινά λευκά άνθη κάνουν ιδιαίτερη αντίθεση με το σκούρο πράσινο φύλλωμα. Και τα έντονα κόκκινα μούρα προσθέτουν μια πινελιά φθινοπωρινού ενδιαφέροντος.

3. Cherry Carnelian Dogwood

Διαφορετικά είδη σκυλόξυλου 3
την έκφρασή τους

Βοτανική ονομασία: κέρατο

μικρό δέντρο ή μεγάλος θάμνος Τα σκυλάκια της κερασιάς ανθίζουν σε κίτρινο και κόκκινο χρώμα στις αρχές της άνοιξης. Παράγει επίσης βρώσιμους καρπούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή μαρμελάδας ή σιροπιού. Και το πολύχρωμο φύλλωμα προσθέτει ομορφιά σε κάθε τοπίο.

4. Παγόδα Dogwood

Βοτανική ονομασία: Cornus alternfolia

Το παγόδα σκυλόξυλο, που πήρε το όνομά του για τα διακριτικά κλαδιά του, είναι ένα μοναδικό μικρό δέντρο ή μεγάλος θάμνος. Τα πράσινα φύλλα κιτρινίζουν το φθινόπωρο. και τα λευκά άνθη σχηματίζουν συστάδες από βαθύ μπλε φρούτα που προσελκύουν τα πουλιά.

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες Dracaena για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

5. Koosa Dogwood

5. Διαφορετικοί τύποι σκυλόξυλο

βοτανική ονομασίαΜΙ: Αιτία Cornus

Το Kousa Dogwood είναι άλλο ένα από τα αγαπημένα είδη δέντρων σκυλιών. Είναι γνωστό για την πολυεπίπεδη εμφάνισή του. με κλαδιά που μεγαλώνουν σε στρώσεις Τα λουλούδια είναι μικρότερα και σε σχήμα αστεριού από τα σκυλόξυλα.

6. Roofleaf Dogwood

Βοτανική ονομασία: Drummond’s Horn

με το όνομά του Τα χονδρόφυλλα σκυλόφυλλα έχουν πολύ πιο δύσκαμπτα φύλλα από άλλα σκυλόξυλα. Τα λευκά λουλούδια ανθίζουν στις αρχές του καλοκαιριού. και καρποφορούν σε λευκές συστάδες που προσελκύουν τα πουλιά

7. Grey Dogwood7. Διαφορετικοί τύποι σκυλόξυλο

Βοτανική ονομασία: ένα μάτσο κέρατα

Το γκρίζο σκυλόξυλο είναι ένας ζωηρός θάμνος ή μικρό δέντρο. Υπάρχουν συστάδες από μικρά λευκά λουλούδια την άνοιξη. Ακολουθούν λευκά φρούτα το καλοκαίρι που προσελκύουν τα πουλιά. Τα φύλλα γίνονται κόκκινα το φθινόπωρο. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο.

εδώ όμορφη μωβ παιώνια

8. Κόκκινο σκυλόξυλο λυγαριάς

Βοτανική ονομασία: κέρατο μεταξιού

Είναι επίσης γνωστό ως κόκκινο βασιλικό σκυλάκι. Αυτός ο θάμνος εκτιμάται για τους λαμπερούς κόκκινους μίσχους του που προσθέτουν χρώμα στο χειμερινό τοπίο. λευκά λουλούδια την άνοιξη Αυτό το καθιστά μια από τις καλύτερες ράτσες σκυλόξυλων.

9. Ταταρικό σκυλόξυλο

9 διαφορετικοί τύποι σκυλιών

Βοτανική ονομασία: Κάο Κάο

Το ταρταριανό σκυλόξυλο είναι ένας ζωηρός θάμνος ή μικρό δέντρο. Φημίζεται για τον όμορφο κόκκινο κορμό του. που προσθέτει χειμερινό ενδιαφέρον σε κάθε τοπίο. Παράγει συστάδες λευκών λουλουδιών την άνοιξη. Ακολουθούν λευκά φρούτα που προσελκύουν τα πουλιά.

10. Himalayan Dogwood

Βοτανική ονομασία: Ο Χορν είναι ο πρόεδρος.

Το σκυλόξυλο των Ιμαλαΐων είναι ένα μικρό καλλωπιστικό φυτό. Είναι γνωστό για τα ροζ ή λευκά άνθη του που ανθίζουν στα τέλη της άνοιξης. Το φύλλωμά του είναι επίσης ελκυστικό με τη λαμπερή πράσινη όψη του που γίνεται κόκκινο το φθινόπωρο.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες ποικιλίες κόκκινης ντάλιας για τον κήπο.

11. Γιαπωνέζικο σκυλόξυλο

Διαφορετικά είδη σκυλόξυλου11

Βοτανική ονομασία: Αιτία Cornus var. sinensis

με λεπτά λευκά ή ροζ λουλούδια Αυτό το είδος σκυλόξυλου είναι γνωστό για την εκπληκτική ομορφιά του. καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για εξωραϊσμό. Είναι ένα από τα καλύτερα μεταξύ όλων των τύπων σκυλόξυλων.

12. Γιγαντιαίο σκυλόξυλο

Βοτανική ονομασία: Κέρας σύγκρουσης

Το γιγάντιο σκυλόξυλο είναι άλλο ένα χαριτωμένο ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά είδη δέντρων. Το γιγάντιο σκυλόξυλο είναι ένα μεγαλοπρεπές δέντρο. Χαρακτηρίζεται από την εκτεταμένη και πολυεπίπεδη φύση του. καθιστώντας το μια μοναδική προσθήκη σε κάθε κήπο ή πάρκο.

13. Πράσινο σκυλόξυλο λυγαριάς

Διαφορετικά είδη σκυλόξυλου13

Βοτανική ονομασία: Cornus Stolonifera

Οι λαμπεροί πράσινοι μίσχοι αυτού του σκυλόξυλου το κάνουν να ξεχωρίζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Χρησιμοποιείται συχνά για τον έλεγχο της διάβρωσης και ως φυσικό όριο λόγω της πυκνής ανάπτυξής του.

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες λευκών τριαντάφυλλων κήπου εδώ.

14. Κινέζικο σκυλόξυλο

Βοτανική ονομασία: Τα κέρατα του Bretschneider

Είναι γνωστό για τα χαριτωμένα κλαδιά και τα απαλά ροζ λουλούδια του. Αυτό το είδος σκυλόξυλου προσθέτει κομψότητα και ομορφιά σε κάθε τοπίο. Είναι μια από τις καλύτερες ποικιλίες σκυλόξυλο.

15. Gold Spot Pacific Dogwood

15 είδη σκυλιών

Βοτανική ονομασία: Horn Nuttall “Golden Spot”

Το λαμπερό χρυσό φύλλωμα αυτού του σκυλόξυλου το κάνει μοναδικό μεταξύ άλλων σκυλιών. Τα λουλούδια που ανθίζουν την άνοιξη διακρίνονται για το κρεμώδες λευκό χρώμα τους.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες ποικιλίες φυτών καλιάνδρας.

16. Yellow Branch Dogwood

Βοτανική ονομασία: Cornus sericea “Flaviremia”

Αυτή η ράτσα σκυλόξυλο ξεχωρίζει για τα έντονα κίτρινα κλαδιά της που προσθέτουν χρώμα στο τοπίο, ειδικά το χειμώνα.

17. Brave Cherokee dogwood

Ποικιλίες Dogwood17

Βοτανική ονομασία: Cornus Florida “Brave Cherokee”

Αυτό το σκυλόξυλο είναι διάσημο για τα βαθιά ροζ έως κόκκινα λουλούδια του που ανθίζουν νωρίς την άνοιξη. Τα φύλλα που γίνονται μπορντό το φθινόπωρο είναι εντυπωσιακά. Είναι μια από τις καλύτερες ποικιλίες σκυλόξυλο.

18. Ποικιλία από γιγάντια σκυλόξυλα

Βοτανική ονομασία: Το αμφιλεγόμενο κέρατο “varicata”

όπως λέει και το όνομα Αυτό το σκυλόξυλο ξεχωρίζει για το μεγάλο του μέγεθος και τα πολύχρωμα φύλλα του. το οποίο είναι διάτρητο με πράσινο και λευκό

Δείτε τα πιο όμορφα φυτά με λευκά λουλούδια. εδώ

19. Moon Moon Himalayan Dogwood

Βοτανική ονομασία: Cornus capitata “Moon Mountain”

με όμορφα κρεμώδη λευκά άνθη και λαμπερά πράσινα φύλλα. Αυτό το σκυλόξυλο είναι μια όμορφη προσθήκη σε κάθε τοπίο. Ξεχωρίζει και για τον βρώσιμο καρπό του. Αυτό το καθιστά μια από τις καλύτερες ποικιλίες σκυλόξυλο.

20. Ποικιλία κερασιών Carnelian

20 είδη σκυλιών

Βοτανική ονομασία: Cornus Moss “Varicata”

Αυτό είναι ένα άλλο από τα διαφορετικά είδη δέντρων σκυλόξυλων. Το Carnelian dogcherry έχει φύλλα με κρέμα σε σκούρα πράσινη βάση. Αυτό του δίνει μια μοναδική εμφάνιση σε σύγκριση με άλλα σκυλόξυλα.

21. κα Satomi Causa Dogwood

όμορφος κήπος

Βοτανική ονομασία: Cornus Cause «Miss Satomi»

Η Miss Satomi Kausa Dogwood είναι ένα μικρό δέντρο. Υπέροχο με όμορφα ροζ λουλούδια που ανθίζουν στα τέλη της άνοιξης. Κάνει ένα εξαιρετικό στολίδι κήπου.

Δείτε τα μικρόφυλλα είδη Hoya εδώ.

22. Silver Pagoda of Dogwood

Βοτανική ονομασία: Cornus alternifolia “Argentia”

Με ασημί και πράσινα φύλλα που είναι διατεταγμένα σε ένα χαρακτηριστικό μοτίβο. Αυτό το είδος σκυλόξυλου προσθέτει κομψότητα σε κάθε τοπίο.

23. Eddie’s White Wonder Hybrid Dogwood

23 διαφορετικοί τύποι σκυλιών

Βοτανική ονομασία: Cornus x “Eddie White Wonder”

Το Eddy’s White Wonder είναι ένα υβρίδιο που παράγει λευκά άνθη την άνοιξη. καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για κηπουρούς που θέλουν να προσθέσουν ομορφιά στο τοπίο.

24. Venus Dogwood

Βοτανική ονομασία: Cornus “Αφροδίτη”

Το σκυλάκι της Αφροδίτης είναι ένα από τα πιο ευέλικτα είδη σκυλιών. και είναι γνωστό για τα μεγάλα, επιδεικτικά λουλούδια του που μπορούν να μεγαλώσουν έως και 6 ίντσες σε διάμετρο.Τα λουλούδια είναι κρεμώδη λευκά με ένα εντυπωσιακό πράσινο κέντρο.

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες ροζ μπιγκόνια εδώ.

25. Big Leaf Dogwood

25 είδη σκυλιών

Βοτανική ονομασία: Cornus macrophylla

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το δέντρο σκυλόξυλο έχει μεγάλα φύλλα που μπορούν να φτάσουν τα 10 ίντσες ψηλά.Τα φύλλα έχουν σκούρο πράσινο χρώμα και μπορούν να γίνουν κίτρινα και κόκκινα το φθινόπωρο.

Αυτή είναι η καλύτερη ποικιλία κόκκινου ηλίανθου.

26. Walters Dogwood

Βικιπαίδεια

Βοτανική ονομασία: Walter’s Horn

Ο Walters Dogwood είναι γνωστός για τα όμορφα λευκά λουλούδια του που ανθίζουν την άνοιξη. Ακολουθούν έντονα κόκκινα μούρα το φθινόπωρο. Ο φλοιός του δέντρου έχει επίσης ένα μοναδικό σχήμα που προσθέτει ενδιαφέρον σε κάθε τοπίο.

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες Vincas εδώ.

Σχολιάστε