28 καλύτερα φυτά για κολίβρια

28 καλύτερα φυτά για κολίβρια

μάθετε για Τα καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια Προσελκύστε αυτούς τους όμορφους επικονιαστές στον κήπο σας!

Τα κολίβρια είναι τα μικρότερα πουλιά με εκπληκτική ταχύτητα πτερυγίων. Φανταστείτε να έχετε έναν κήπο για να προσελκύετε αυτά τα πουλιά και να τα βλέπετε να χτυπούν τα φτερά τους και να τρώνε τα λουλούδια! Δεν θα ήταν υπέροχο; Θα πρέπει να ελέγξετε τη λίστα με την επιμέλεια μας. Τα καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια Μάθετε τα καλύτερα λουλούδια για κολίβρια!

Βρείτε υπέροχες ιδέες τροφοδοσίας κολιμπρί. εδώ


Τα καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια

1. Βάλσαμο μελισσών

plantnouveau.com

Βοτανική ονομασία: Monarda

Το σφαιρικό σχήμα με αιχμές κάνει το Bee Balm την τέλεια επιλογή τόσο για τα κολίβρια όσο και για τον κήπο σας. Αυτό το φυτό είναι επίσης γνωστό ως περγαμόντο, μέντα και μονάρδα.

2. Cardinal Flower

Βοτανική ονομασία: Lobelia Cardinalis

Το φυτό αναπτύσσεται καλύτερα σε υγρό αλλά καλά στραγγιζόμενο έδαφος. με έντονα κόκκινα λουλούδια γεμάτα νέκταρ Σίγουρα θα προσελκύσει αυτά τα όμορφα πλάσματα!

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες ανθέων πορτοκαλιάς. εδώ

3. Ζίννια

Τα καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια 2

Βοτανική ονομασία: Ζίννια

Η ζίνια είναι ένα φυτό που καλλιεργείται εύκολα. Λουλούδια που προσελκύουν κολίβρια Τέλη καλοκαιριού έως μέσα φθινοπώρου Είναι η ίδια στιγμή που τα κολίβρια μεταναστεύουν.

4. Σάλβια

Βοτανική ονομασία: σάλβια

Η αιχμηρή σάλβια ξεχωρίζει με έντονα χρωματιστά άνθη στο κέντρο. Τα άνθη είναι βαθύ μπλε και μοβ και ανθίζουν στα μέσα έως τα τέλη του καλοκαιριού.

Βρείτε τα καλύτερα φυτά φιλικά προς τους σκύλους. εδώ

5. Αιμορραγική Καρδιά

Τα καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια 3

Βοτανική ονομασία: Λάμπρο Καπόνος

Αυτό το φυτό έχει κερδίσει βραβεία για την παραγωγή των καλύτερων λουλουδιών σε αυτήν τη λίστα. Τα καλύτερα φυτά για να προσελκύσουν κολίβρια Κρεμαστά λευκά και ροζ λουλούδια σε σχήμα καρδιάς προσελκύουν τα κολίβρια.

6. Butterfly Bush

hotcore.info

Βοτανική ονομασία: Μπουτλέγια

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το φυτό είναι ελκυστικό για τις πεταλούδες. Αλλά έχει την ίδια δύναμη να προσελκύει κολίβρια. Τα άνθη πέφτουν σε μακριές συστάδες σε αποχρώσεις του μωβ, του ροζ και του μπλε από τα μέσα του καλοκαιριού.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα μπλε φρούτα. εδώ

7. Τρομπέτα κισσός

Τα καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια 4
genhmall.μ

Βοτανική ονομασία: Campsis Radicans

Τα φύλλα του είναι μακριά και πυκνά. Έχει σωληνοειδή άνθη πορτοκαλί, κόκκινο και κίτρινο που προσελκύουν τα κολίβρια για να απολαύσουν το νέκταρ. Είναι ένα από τα φυτά και τα λουλούδια που προσελκύουν καλύτερα τα κολίβρια.

8. Λούπινο

Βοτανική ονομασία: λύκος

Τα πρωινά λουλούδια αυτού του φυτού εμφανίζονται σε αποχρώσεις του μπλε, του μωβ, του λευκού, του ροζ και του κίτρινου, κάτι που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα άλλα σε αυτήν τη λίστα. Αυτό προσελκύει κολίβρια στον κήπο σας νωρίς την ημέρα.

9. Κολομπίνα

6 καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια
growjoy.com

Βοτανική ονομασία: Aqualegia

Το Columbine, που προέρχεται από τη λατινική ονομασία «columba», παράγει ζωντανά λουλούδια σε αποχρώσεις του μπλε, του μωβ και του ροζ. Είναι ένα από τα καλύτερα φυτά για την προσέλκυση κολιμπρί.

Μάθετε για τα λουλούδια που ξεκινούν με ‘C’. εδώ

10. Πετούνια

Βοτανική ονομασία: Πετούνια

Οι πετούνιες καλλιεργούνται και φροντίζονται πολύ εύκολα. Μπορείτε να τα καλλιεργήσετε σε μικρά δοχεία και γλάστρες. Προτιμά τον ήλιο και απολαμβάνει έντονα χρωματιστά λουλούδια όπως λευκό, ροζ, κόκκινο, μοβ και μπλε, που θα προσελκύσουν τα κολίβρια κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου.

11. Hollyhock

11 καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια
Pinterest

Βοτανική ονομασία: Αλκία

Μπορείτε να φυτέψετε ένα από αυτά. Θάμνοι για κολίβρια Πολλαπλά πολυετή κρεβάτια για να προσελκύσετε κολίβρια στην αυλή σας. Αυτά τα λουλούδια αναπτύσσονται καλύτερα στον ήλιο.

Τι γίνεται αν τα φυτά σας δεν ανθίζουν; ξέρω εδώ.

12. Φλοξ

εικονοστοιχεία

Βοτανική ονομασία: δέντρο paniculata

Το Garden Phlox παράγει αρωματικά λουλούδια που προσελκύουν κολίβρια στον κήπο στις ζώνες USDA 3-8. Τα πολυετή φυτά μπορούν να φτιάξουν όμορφα φυτά στον κήπο του φεγγαριού.

13.snap δράκος

12 καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια
Pinterest

Βοτανική ονομασία: Αντίρρινος μείζον

Το Snapdragon είναι αγαπημένο στους κηπουρούς, τα παιδιά και τα κολίβρια. Οι επικονιαστές ανοίγουν το στόμα τους και τσιμπούν τα λουλούδια στα σωστά σημεία για να φτάσουν στη γύρη που κρύβεται μέσα.

14. Hosta

κανάλι_φυτά

Βοτανική ονομασία: Hosta spp.

Οι ποικιλίες Hosta μπορούν να βρεθούν σε όλα τα σχήματα, αποχρώσεις και μεγέθη σε κοντινά φυτώρια. Φυτέψτε αυτό το υπέροχο αειθαλές σε μωβ ή λευκό χρώμα. Λουλούδια που προσελκύουν κολίβρια

Δείτε τις καλύτερες ποικιλίες hostas. εδώ

15.άνθος δελφίνι

14 καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια
Bloomingdesigns.com

Βοτανική ονομασία: άνθος δελφίνι

Τα δελφίνια είναι τα αρχικά αγαπημένα των κολιμπρί και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Τα καλύτερα φυτά για κολίβρια Αυτό το ψηλό φυτό μπορεί να καλλιεργηθεί στον ήλιο στις ζώνες 2-9 του USDA.

16. Catmint

fineartamerica.com

Βοτανική ονομασία: Nepeta spp.

Η μέντα είναι ένα βότανο ανθεκτικό στην ξηρασία, ανθεκτικό στα ελάφια και αρωματικό. Φυτέψτε αυτά τα απαλά γκριζοπράσινα δαντελωτά φύλλα κατά μήκος των μονοπατιών για να γεμίσετε την αυλή σας και να προσελκύσετε κολίβρια.

17. Crocosmia “Lucifer”

17 καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια

Βοτανική ονομασία: Crocosmia x Curtonus

Το Crocosmia Lucifer εκτρέφεται για τα κόκκινα, πορτοκαλί και βαθυκόκκινα λουλούδια του.Αυτό το φυτό μπορεί να καλλιεργηθεί στον ήλιο στις ζώνες 5-9 του USDA για να προσελκύσει κολίβρια.

18. ροδοδάφνη

roundglasssustain.com

Βοτανική ονομασία: ροδοδάφνη

Το Rhododendron είναι ένας πλατύφυλλος θάμνος με σκούρα πράσινα φύλλα. Αναπτύσσεται καλύτερα σε μερική σκιά στις ζώνες 4-8 του USDA και ανθίζει θεαματικά την άνοιξη.

Θέλετε να μάθετε τη διαφορά μεταξύ ροδόδεντρων και μανόλιας; κάντε κλικ στο εδώ

19. Ανυπομονησία

22 καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια
.familyhandyman.com

Βοτανική ονομασία: Impatiens Walleriana

Η Ανυπόμονη Λούσι είναι ένα καλλωπιστικό φυτό με βιολετί, κοράλλια, κόκκινα, μοβ ή ροζ λουλούδια που προσελκύει κολίβρια στον κήπο σας. Ακόμα κι αν ο κήπος σας είναι μικρός ή στη σκιά. Μπορείτε να καλλιεργήσετε αυτό το φυτό.

20. Κοραλλιογενείς χάντρες

.vobmall.com

Βοτανική ονομασία: Heuchara spp.

Οι κοραλλιογενείς καμπάνες είναι μικρά ανθοφόρα φυτά που αναπτύσσονται καλύτερα στις ζώνες USDA 4-9. Ωστόσο, εξακολουθούν να προσελκύουν κολίβρια και είναι χρήσιμα στα πολυετή σύνορά σας.

21. Λαντάνα

33 καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια

Βοτανική ονομασία: Κάμερα Lantana

Τα φυτά Lantana καλλιεργούνται συνήθως ως πολυετή φυτά στις ζώνες 8-10 του USDA και χρησιμοποιούνται συνήθως ως πολυετή φυτά για κρεμαστά καλάθια και διακοσμητικά φυτά. Τα κολίβρια λατρεύουν το μέλι τους. Είναι ένα από τα φυτά και τα λουλούδια που προσελκύουν καλύτερα τα κολίβρια.

22. Sai Nam Phueng

Βοτανική ονομασία: Λονισέρα

Το μελισσόχορτο αναπτύσσεται στις ζώνες 3-9 του USDA για να σκιάζεται στον ήλιο. Σε αντίθεση με τα αμπέλια της τρομπέτας, το μελισσόχορτο είναι αληθινό αναρριχητικό φυτό και παράγει μεγάλα, βαθυκόκκινα λουλούδια που προσελκύουν τα κολίβρια.

23. Rose of Sharon

45 καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια

Βοτανική ονομασία: Συριακό πουρνάρι

Το Rose of Sharon είναι ένας όψιμος θάμνος που φτάνει τα 8-10 πόδια ύψος και 4-6 πόδια πλάτος Αυτό το φυτό εμφανίζει όμορφα λουλούδια σε αποχρώσεις του ροζ, του μπλε, του λευκού ή του κόκκινου, που είναι πολύ ελκυστικά για τα κολίβρια.

εδώ Οι καλύτερες ποικιλίες ιβίσκου που μπορείτε να καλλιεργήσετε

24. Φούξια

Twitter/@celya1960

Βοτανική ονομασία: φουξία

Το φούξια είναι ένας άλλος μαγνήτης κολιμπρί που μπορείτε συχνά να βρείτε να μεγαλώνει σε κρεμαστά καλάθια στο Βορρά. Αυτός ο θάμνος προσελκύει τα κολίβρια με τα μοβ, κόκκινα, μοβ, ροζ ή λευκά άνθη του.

25. Τρομπέτα σημαίας

Τα καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια 66
nc.audubon.org

Βοτανική ονομασία: Campsis Radicans

Τα αμπέλια με τρομπέτα παράγουν κόκκινα λουλούδια σολομού-πορτοκαλί όλο το καλοκαίρι στις ζώνες 4-9 του USDA, αν δεν θέλετε επιθετικούς καλλιεργητές στον κήπο σας. Μπορείτε να καλλιεργήσετε αυτό το φυτό σε δοχεία.

Εξερευνήστε δροσερά αμπέλια και αναρριχητικά φυτά εσωτερικού χώρου. εδώ

26. Τον Μάι

Ο Σταρκ είναι κηπουρός.

Βοτανική ονομασία: Albizia Julibrissin

Οι μεταξοσκώληκες είναι ένα άλλο φυτό που προσελκύει τα κολίβρια στον κήπο σας. Αυτό το ζωηρό κινέζικο εξωτικό φυτό ανήκει στην οικογένεια των οσπρίων και παράγει πλούσια, ροζ και αρωματικά άνθη πλούσια σε νέκταρ.

27 Αυγούστου

35 καλύτερα φυτά και λουλούδια για να προσελκύσουν κολίβρια
shop10302.crownkingca.org

Βοτανική ονομασία: Αυγούστα spp.

Τα κολίβρια αγαπούν τα λουλούδια σε ψηλούς, λεπτούς μίσχους σε διάφορα σχήματα και αποχρώσεις. Αυτό το φυτό έχει καλύτερα αποτελέσματα σε ξηρές περιοχές με ηλιοφάνεια και καλά στραγγιζόμενα εδάφη. Είναι ένα από τα φυτά και τα λουλούδια που προσελκύουν καλύτερα τα κολίβρια.

28. Ηλίανθος

fineartamerica.com

Βοτανική ονομασία: έτος ηλίανθου

Αν και οι επικονιαστές, οι κηπουροί, οι ενήλικες και τα παιδιά λατρεύουν τους ηλίανθους. Τα κολίβρια συρρέουν σε αυτό το φυτό για να θαυμάσουν τα μικροσκοπικά σωληνοειδή άνθη του που σχηματίζουν ένα μεγάλο, σκούρο κέντρο γεμάτο με νέκταρ.

Δείτε την ανάρτησή μας για το πώς να καλλιεργείτε ηλίανθους στο μπαλκόνι. εδώ.

Ποιο από τα παρακάτω φυτά που προσελκύουν κολίβρια στον κήπο σας είναι το αγαπημένο σας; Πείτε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω!


Ποια φυτά είναι καλά για τα κολίβρια;

Αν ψάξεις Ποια φυτά είναι καλά για τα κολίβρια;Η απόκριση στη συνέχεια γίνεται πιο ζεστή σε τόνους.Το κόκκινο, το πορτοκαλί, το ροζ και το κίτρινο λειτουργούν ως μαγνήτες για αυτά τα πουλιά.

Αν φυτέψετε κάτι από την παραπάνω λίστα Αυτά τα πουλιά σίγουρα θα επισκεφτούν τον κήπο σας!

Σχολιάστε