36 Φυτά φιλικά προς τους σκύλους | Ασφαλή φυτά για σκύλους

36 Φυτά φιλικά προς τους σκύλους |  Ασφαλή φυτά για σκύλους

Αν ψάξεις Ασφαλή φυτά για σκύλουςΤότε έχουμε τα πιο όμορφα Φυτά φιλικά προς τον σκύλο Για εσάς, διαβάστε!

Αν ψάχνετε για κάτι Φυτά φιλικά προς τον σκύλο Μπορείτε να μεγαλώσετε χωρίς ανησυχία. Στη συνέχεια, ελέγξτε τη λίστα μας. Ασφαλή φυτά για σκύλους πήγαινε κάτω!

Μπορούν οι σκύλοι να φάνε κανέλα; βρείτε εδώ


Φυτά εσωτερικού χώρου φιλικά προς τους σκύλους

1. Βασίλειος

Φυτά φιλικά προς τους σκύλους 1

βοτανική ονομασία: θυμάρι θυμαριού

Ο βασιλικός είναι ασφαλής για το κατοικίδιο ζώο σας.Οι σκύλοι είναι επίσης πιο υγιείς αν μασήσουν το κέφι. Εδώ είναι μια λίστα με τις καλύτερες ανθισμένες ποικιλίες βασιλικού που μπορείτε να καλλιεργήσετε, όπως ο μωβ βασιλικός που απεικονίζεται παραπάνω.

2. Αφρικανική Βιολέτα

πίνακας φυτών

βοτανική ονομασία: Αγία Παύλια

Φωτίστε τον εσωτερικό σας χώρο με μωβ, μπλε, ροζ ή λευκά λουλούδια. Αυτά τα φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλή συντήρηση είναι ασφαλή για κατοικίδια και μπορούν να αναπτυχθούν σε χαμηλό φωτισμό.

3. Αεροσταθμοί

χοντρό_όμορφο

βοτανική ονομασία: Tillancia

Κάνουν ελκυστικές προσθήκες σε κάθε χώρο λόγω της μοναδικής τους ικανότητας να αναπτύσσονται χωρίς χώμα και χαμηλή συντήρηση Φυτά φιλικά προς τον σκύλο και όχι τοξικό για τις γάτες

Είναι τα φυτά του αέρα τοξικά για τις γάτες και τους σκύλους; μάθετε εδώ

4. Χριστουγεννιάτικος Κάκτος

φώκιες αστεριών

βοτανική ονομασία: Schlumbergera

Μπορεί να προκαλέσει μικρή εντερική ενόχληση εάν καταποθεί από το κατοικίδιό σας. Αλλά γενικά είναι μη τοξικό και ένα από τα πιο φιλικά προς τους σκύλους φυτά σε σύγκριση με άλλα εορταστικά φυτά όπως η αμαρυλλίδα.

5. Bromeliad

Φυτά φιλικά προς τους σκύλους5
moniquevette09

βοτανική ονομασία: βρωμελιάδα

Τα φύλλα αυτού του φυτού είναι όμορφα και πολύχρωμα. λουλούδια επίσης Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι αναπτύσσεται χωρίς βλάβη σε άλλα φυτά, ακόμη και σε βράχους.

6. Φτέρη

Jessica_Wild_

βοτανική ονομασία: Πολυποδοψίδα

Οι φτέρες μπορεί να είναι παραπλανητικές επειδή ορισμένα φυτά ονομάζονται φτέρες αλλά ανήκουν σε άλλη οικογένεια εκτός των Πτερόφυτων.. Οι φτέρες της Βοστώνης και οι φτέρες Maidenhair είναι αληθινές φτέρες και είναι ασφαλείς για τα κατοικίδια. Σε αντίθεση με τις φτέρες των σπαραγγιών

7. Φυτό αράχνη

βοτανική ονομασία: Chlorophytum gomosum

Αυτό το φυτό δεν είναι ασφαλές μόνο για κατοικίδια. Αφαιρεί επίσης τοξικά αέρια από τον περιβάλλοντα αέρα, όπως φορμαλδεΰδη, ξυλόλιο και τολουόλιο.Αυτά τα δεδομένα υποστηρίζονται από την Έρευνα Καθαρού Αέρα της NASA.

8. Το σαλόνι της Παμ

mgpxΦυτά

βοτανική ονομασία: Chamatoria elegans

Φέρτε μια τροπική αίσθηση στην αυλή σας με αυτό το φυτό. Μπορείτε επίσης να το καλλιεργήσετε σε εσωτερικούς χώρους καθώς είναι ένα εξαιρετικό φυτό καθαρισμού του αέρα. Θεωρήστε το ένα από τα καλύτερα. Ασφαλή φυτά για σκύλους.

Μπορούν οι σκύλοι να φάνε χουρμάδες; Κάντε κλικ για αναζήτηση εδώ

9. Ορχιδέα

βοτανική ονομασία: Dendrobium Orchids

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τις ορχιδέες είναι τα αναμφισβήτητα όμορφα και αρωματικά λουλούδια τους.Γιατί όχι; Οι ορχιδέες εκτιμώνται για αυτές τις ιδιότητες και είναι επίσης ασφαλείς για τους σκύλους.

10. Δεντρολίβανο

Φυτά φιλικά προς τους σκύλους10

βοτανική ονομασία: Salvia Rosemarinus

Το δεντρολίβανο αναφέρεται στον ιστότοπο της ASPCA ως φυτό χωρίς φυτοφάρμακα για κατοικίδια. Εάν έχετε αντηλιακό Αυτό το βότανο που τονώνει τη μνήμη είναι ιδανικό για τον κήπο με τα βότανα σας.

11. φωλιά πουλιού

leafing_tt

βοτανική ονομασία: Φωλιά Asplenium

αριστούργημα Φυτά φιλικά προς τον σκύλο Φτέρη πουλιού για φύτευση σε εσωτερικούς χώρους Ανθεκτικό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού Είναι ουσιαστικά ένα επίφυτο φυτό και αναπτύσσεται οπουδήποτε από κορμούς δέντρων μέχρι κτίρια σε φυσικά κλίματα.

12. Γ.Κάκτος Έβρα

υπομονή

βοτανική ονομασία: Αβέρθιοψις εξασθενημένη

Αν ψάχνετε για ένα μικρό παχύφυτο που να αντέχει στη σκιά. να φυτέψει αυτό το φυτό Λόγω του ρηχού ριζικού συστήματος, μπορούν να καλλιεργηθούν σε μικρά δοχεία. Το φύλλωμα λευκής ροζέτας που μοιάζει με ζέβρα είναι ένα κλέφτικο επίδειξης και δεν θα βλάψει το κουτάβι σας.

13. Καντονέζικη φτέρη

βοτανική ονομασία: Platycerium

Δεν είναι απλώς ένα φυτό, είναι μια τέχνη που μοιάζει με κλαδί. Γενικά, οι τοίχοι είναι υπέροχες ως φυτά αέρα.

Είναι τα Poinsettias ασφαλή για σκύλους; για να ξέρεις εδώ

14. Εργοστάσιο κεριών

βοτανική ονομασία: Hoya carnosa “Circle Curl”

Τα φύλλα και τα λουλούδια μοιάζουν σαν να είναι σκαλισμένα από κερί. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες. Επιπλέον, το άρωμα των λουλουδιών γεμίζει το δωμάτιο με ένα σαγηνευτικό άρωμα.

15. Κότα και νεοσσοί

Φυτά φιλικά προς τους σκύλους15

βοτανική ονομασία: αιώνια στέγη

Τα Εχεβέρια είναι όμορφα παχύφυτα. Πολύ φως και σπάνιο πότισμα είναι ο τρόπος για αυτό το φυτό. Σε αντίθεση με ορισμένα παχύφυτα, όπως η αλόη βέρα, Είναι ασφαλή για τα σκυλιά.

16. Εργοστάσιο χυτοσιδήρου

βασιλικό μπάνιο

βοτανική ονομασία: Ασπιδίστρα Ελατίου

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου είναι ανθεκτικό και χαμηλής συντήρησης. καθιστώντας το μια τέλεια επιλογή για αρχάριους. Θεωρείται ασφαλές φυτό για κατοικίδια.

17. Φυτό προσευχής

δημιουργήθηκε_στρώμα

βοτανική ονομασία: Maranta Leuconera

Το σούρουπο τα φύλλα διπλώνουν καθώς ενώνουμε τα χέρια μας στην προσευχή. Τα πλατιά οβάλ φύλλα έχουν διαφορετικό σχήμα.

Δείτε τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου που είναι ασφαλή για κατοικίδια. εδώ

18. Σουηδικός κισσός

Νάνσυ.Μαίρη.84

βοτανική ονομασία: Plectranthus verticillatus

Ο Σουηδικός κισσός είναι ένα αναξιόπιστο φυτό για κρεμαστά καλάθια λόγω των ερπυστικών στελεχών του. Όχι αληθινός κισσός Αν και μας είναι χρήσιμα, σε αντίθεση με άλλα φυτά κισσού, δεν είναι δηλητηριώδη.


φυτά φιλικά προς τους σκύλους εξωτερικού χώρου

19. Αφρικανική Μαργαρίτα

πριν τον κήπο

βοτανική ονομασία: Dimorphotheca egonis

Προσθέστε χρώμα με διαφορετικές αποχρώσεις αφρικανικών μαργαριτών. Αποδίδει εξίσου καλά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε άφθονο ηλιακό φως. Είναι φυτό φιλικό προς τους σκύλους και δεν ενέχει κανένα κίνδυνο μετά την κατάποση.

20. Μαϊντανός

βοτανική ονομασία: Anetham Grevoolen

Αυτό το πουπουλένιο βότανο είναι ασφαλές για σκύλους. Ταιριάζει πολύ με σούπες, κρεμώδη ντρέσινγκ και πιάτα με κρέας. Δώστε του αρκετό χώρο για να αναπτυχθεί.

21. Φούξια

Μπερνίλας Κρόνα

βοτανική ονομασία:φουξία

Όμορφα μωβ και ροζ λουλούδια τραβούν τα βλέμματα σε υπαίθρια κρεμαστά καλάθια. Αυτό το διακοσμητικό λουλούδι είναι απολύτως ασφαλές για τα σκυλιά.Το φούξια έχει μια γλυκιά γεύση.

22. Μωβ Βασιλικός

βοτανική ονομασίαΒασιλικός “Purple Ruffles”

Αυτός ο υπέροχος βασιλικός προσθέτει υπέροχη γεύση στο πέστο και φωτίζει τα κρεβάτια κήπου. Μπορείτε να τα φυτέψετε μόλις τελειώσει κάθε κίνδυνος παγετού. παρέχει αρκετό νερό και τοποθετείται σε χώρο που δέχεται ηλιακό φως

23. Θάμνος μανόλιας

βοτανική ονομασία: Magnolia

Ονομάζεται επίσης Star Magnolia. Αυτό το ασφαλές για σκύλους φυτό μεγαλώνει ως θάμνος.Σύμφωνα με την ASPCA, αυτό το φυτό δεν είναι τοξικό για τους σκύλους.

Είναι το μεγαλοπρεπές φυτό δηλητηριώδες για τις γάτες; ψάχνω εδώ

24. Καμέλια

Living Four Media

βοτανική ονομασία: Camellia japonica

Τα άνθη και τα φύλλα της καμέλιας δεν είναι τοξικά για τους σκύλους. Καλλιεργήστε αυτό το υπέροχο φυτό σε μερική σκιά. Τα εγκατεστημένα φυτά μπορούν να επιβιώσουν με μικρή άρδευση.

25. Βασιλικός στον κήπο

Φυτά φιλικά προς τους σκύλους25

βοτανική ονομασία: Thymus ginger

Σύμφωνα με την ASPCA, ο βασιλικός κήπου δεν είναι τοξικός για τα σκυλιά. Αυτό το πολυετές είναι χαμηλής συντήρησης και κάνει εξαιρετική εδαφοκάλυψη. Προτιμά ηλιόλουστο και καλά στραγγιζόμενο έδαφος.

26. Ηλίανθος

άδεια

βοτανική ονομασία: Helianthus angustifolius

Ονομάζεται επίσης ελώδης ηλίανθος ή κοντόφυλλος ηλίανθος. Αυτό το μεγάλο πολυετές με κίτρινα λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτα είναι ασφαλές για σκύλους.

27. Κοραλλιογενείς χάντρες

ολόκληρο φυτό

βοτανική ονομασία: Η Heechara είναι χαρούμενη

Σωροί φύλλων και μικροί, χαμηλοί βλαστοί με μικρά, πολύχρωμα άνθη κατά μήκος των μακριών μίσχων δεν είναι δηλητηριώδη για τους σκύλους. Οι κοραλλιογενείς χάντρες ονομάζονται επίσης στυπτηρία. Εύκολη καλλιέργεια στον κήπο

Αυτό είναι ένα φυτό που λατρεύουν να τρώνε οι σκύλοι.

28. Συνηθισμένο snapdragon

βοτανική ονομασία: Antirrhinus majus

Οι δράκοι του κήπου είναι φυτά ασφαλή για σκύλους. Αυτό το όμορφο ανθισμένο φυτό είναι εύκολο να αναπτυχθεί και προτιμά τον ήλιο.

29. Γραμματική

τίναγμα

βοτανική ονομασία: Καλέστε Biolum Major

Αυτό το εδώδιμο ετήσιο λουλούδι είναι ασφαλές για σκύλους. Το Nasturtium αναπτύσσεται καλά σε φτωχό έδαφος και άμεσο ηλιακό φως. Διαβάστε περισσότερα για την ανάπτυξη εδώ.

30. Τριαντάφυλλο

Φυτά φιλικά προς τους σκύλους30
φυτό

βοτανική ονομασία: Ρόζα

Τα τριαντάφυλλα ήταν πάντα αγαπημένα λόγω της κλασικής ομορφιάς τους. Και αυτά τα αρωματικά λουλούδια είναι ασφαλή για τα σκυλιά. Έτσι μπορείτε να το προσθέσετε στον κήπο σας χωρίς καμία ανησυχία.

31. Κρίνος

Σανδάλι

βοτανική ονομασία: Hemerocollis spp.

Αυτό το φυτό χαμηλής συντήρησης θα προσθέσει χρώμα στον κήπο χωρίς να επηρεάσει την υγεία της γάτας σας.Τα κρίνια είναι ασφαλή για τους σκύλους. Αλλά είναι τοξικό για τις γάτες.

Ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες κατασκευές στέγασης που θα σας συνεπάρουν. εδώ

32. Orchid Pansy

βοτανική ονομασίαΆνθρωποι: Miltonia Roseli Alba

Κομψά λουλούδια με μωβ-κίτρινο σχέδιο στο κέντρο είναι όμορφα στον κήπο. μη τοξικό για τα σκυλιά

33. Πετούνια

Εταιρεία Green Landscape

βοτανική ονομασία: Πετούνια

Τα αρωματικά, πολύχρωμα λουλούδια κάνουν ακόμα πιο όμορφα τον κήπο και το παρτέρι σας. Μην πανικοβληθείτε εάν ο σκύλος σας σας δαγκώσει, οι πετούνιες είναι ασφαλείς για τους σκύλους.

34. Μπαμπού

βοτανική ονομασία: Τζίντζερ μπαμπούζα

Αυτό το δέντρο δεν είναι μόνο όμορφο. Είναι επίσης ασφαλές για σκύλους. Έτσι, αν τα βρείτε να τσιμπολογούν φύλλα από καιρό σε καιρό. δεν χρειάζεται να ανησυχείτε!

Διασκεδαστικό γεγονός: Τα φύλλα και οι βλαστοί μπαμπού περιέχουν 14-18% πρωτεΐνη, καθιστώντας τα ένα εξαιρετικό σνακ για σκύλους!

35. Σιταρόχορτο

Φυτά φιλικά προς τους σκύλους35

βοτανική ονομασία: Basco Press

Το καλύτερο μέρος για το σιταρόχορτο είναι ότι μπορεί να καλλιεργηθεί οπουδήποτε στον κήπο και είναι μια πολύ πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στο κανονικό γρασίδι, εάν ο σκύλος σας αποφασίσει να το φάει!

Δείτε τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου που είναι φιλικά προς τις γάτες εδώ.

36. Pansy

μηχανική καινοτομία

βοτανική ονομασία: Viola Tricolor var. Hortensis

Αυτά τα λουλούδια δεν προσθέτουν μόνο χρώμα στον κήπο. Αλλά μπορεί επίσης να προστεθεί σε μια ποικιλία τροφών, και είναι ασφαλές και για τον σκύλο σας!

Σχολιάστε