4 Όμορφα λουλούδια γέννησης Ιουλίου και οι έννοιές τους

4 Όμορφα λουλούδια γέννησης Ιουλίου και οι έννοιές τους

Αυτό Λουλούδια γενεθλίων Ιουλίου και οι έννοιές τους Για να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο δώρο για όσους γεννήθηκαν αυτόν τον μήνα!

Τα λουλούδια γενεθλίων είναι λουλούδια γενεθλίων που έχουν ιδιαίτερη σημασία σύμφωνα με το σύμβολο του μήνα γέννησης. μάθετε για αυτά Λουλούδια γενεθλίων Ιουλίου και οι έννοιές τους Για να μάθετε ποια είναι τα λουλούδια του Ιουλίου και τι σημαίνουν.

Μάθετε για τα λουλούδια γενεθλίων και τη σημασία τους εδώ.


Ποια είναι τα λουλούδια που γεννιούνται τον Ιούλιο;

εκπληκτικό – Ποια είναι τα λουλούδια που γεννιούνται τον Ιούλιο; Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα λουλούδια για τον Ιούλιο, αλλά στην πραγματικότητα είναι 4! Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά παρακάτω!


Λουλούδια γενεθλίων Ιουλίου και οι έννοιές τους

1. νούφαρο

Ankitas Cartoon

Βοτανική ονομασία: Nymphaeaceae

Τα νούφαρα μπορεί να είναι τροπικά φυτά με μεγάλα, αρωματικά λουλούδια που ανθίζουν μέρα και νύχτα, ή ανθεκτικά, ανθίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και έχουν τα μισά άνθη των τροπικών λουλουδιών.

Ο Λωτός είναι ένα λουλούδι που βγαίνει σε κίτρινο, ροζ, ανοιχτό πορτοκαλί, κόκκινο και λευκό. Αυτό το λουλούδι είναι ένα από αυτά. Λουλούδια γενεθλίων Ιουλίου

Αυτή είναι μια μικρή ποικιλία νούφαρου για κήπους νερού σε δοχεία.

λωτός: Λουλούδια γενεθλίων για τον μήνα Ιούλιο σημαίνει

Το Plub Plueng Than έχει όμορφα λουλούδια που ανθίζουν μόνο 3-4 ημέρες πριν βυθιστούν. Αυτό το λουλούδι Ιουλίου συμβολίζει την αναγέννηση και τη φώτιση καθώς ανοίγει και κλείνει κάθε μέρα. Είναι μια όμορφη διακόσμηση λιμνούλας και σπάνια χρησιμοποιείται σε μπουκέτα.

Το άνθος του λωτού είναι κυρίως λευκό και αντιπροσωπεύει την αγνότητα και την αθωότητα. Αν θέλετε να μάθετε – Ποια είναι τα λουλούδια που γεννιούνται τον Ιούλιο;Αν ναι, τότε αυτός ο μήνας πρέπει να χτυπηθεί σίγουρα!

Εδώ είναι τα καλύτερα λουλούδια γενεθλίων ανά μήνα.

2. Larkspur

μαργαρίτα

Βοτανική ονομασία: άνθος δελφίνι

Με πανέμορφα μπλε λουλούδια που μπορούν να φτάσουν τα 6 πόδια ψηλά, το λουλούδι είναι το λουλούδι του Ιουλίου.

Είναι επίσης γνωστό ως δελφίνιο. που είναι το όνομα του λουλουδιού που έδωσαν οι Έλληνες Γιατί τα μπουμπούκια του μοιάζουν με δελφίνια. Αυτό το λουλούδι Ιουλίου έχει μια ιδιαίτερη σημασία.

Το Larkspur μπορεί να βρεθεί σε ροζ, λεβάντα, κίτρινα, κόκκινα, λευκά, γαλάζια και δίχρωμα λουλούδια, αλλά τα λουλούδια που γεννήθηκαν τον Ιούλιο είναι καλύτερα σε μπλε.

Δείτε μερικές από τις πιο όμορφες ποικιλίες δελφινιού εδώ.

Dok Krachiew σημαίνει ένα λουλούδι που γεννήθηκε τον Ιούλιο.

Τα δελφίνια συνδέονται με ισχυρούς δεσμούς αγάπης, αξιοπρέπειας και συμπόνιας, καθώς είναι το λουλούδι του Ιουλίου. Και είναι το τέλειο δώρο για όσους έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα.

Το Δελφίνιο συμβολίζει την καλή θέληση και την ευτυχία. Φέρτε ευτυχία και ενθάρρυνση στους αγαπημένους σας.

Ρεκόρ: Αυτή η ομορφιά είναι επίσης δηλητηριώδης και πρέπει να τη χειρίζεστε με προσοχή. Το άγγιγμα του φυτού μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Αλλά η κατανάλωση λαρκαδιού είναι επικίνδυνη για τους ανθρώπους και τα ζώα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Αυτή είναι η έννοια των δημοφιλών λουλουδιών.

3. Βάλσαμο

Το λουλούδι Ιουλίου και η σημασία του2
.κήπος

Βοτανική ονομασία: απαραίτητο βάλσαμο

Η Gardenia, ή Impatiens balsamina, παράγει όμορφα λουλούδια σε αποχρώσεις του κόκκινου, του μωβ και του ροζ. Αυτό το ετήσιο βότανο έχει επιμήκη λογχοειδή φύλλα με μυτερές άκρες και μπορεί να φτάσει σε ύψος 2-3 πόδια.

Αυτό το λουλούδι χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και την ιατρική και είναι τέλειο για το βάψιμο ενός νυχιού.

Βαλσαμίνη: Η ουσία του λουλουδιού Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον κινέζικο μύθο, αυτό το λουλούδι πιστεύεται ότι είναι το λουλούδι της ενέργειας και η ενσάρκωση του Φοίνικα. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά και όμορφα μυθικά πλάσματα στην κινεζική μυθολογία.

Το λουλούδι βαλσαμίνης συμβολίζει την αίγλη, την ενέργεια και την ομορφιά.

4. Lotus

aliiiiiii13

Βοτανική ονομασία: Nelumbo nucifera

Ο λωτός είναι ένα υδρόβιο πολυετές που συχνά συγχέεται με νούφαρο. Είναι συνήθως λευκά ή ροζ και συχνά βρίσκονται σε λίμνες ή ποτάμια με φύλλα να επιπλέουν στην επιφάνεια.

Ο λωτός είναι ένα λουλούδι που γεννήθηκε τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με το βουδιστικό ημερολόγιο, ο λωτός συμβολίζει την αγνότητα και την υπομονή. Αυτό το λουλούδι έχει ένα βαθύ πνευματικό νόημα για αυτόν που το φοράει.

Ο λωτός προσφέρει την ελπίδα ότι ακόμη και τα πιο όμορφα πράγματα μπορούν να αναπτυχθούν από βαθιά ταλαιπωρία.

εδώ Λίστα με τα καλύτερα φυτά για εσωτερικούς κήπους νερού.

Σχολιάστε