42 Γλυκές ποικιλίες μήλων | Ποιο είναι το πιο γλυκό μήλο

42 Γλυκές ποικιλίες μήλων |  Ποιο είναι το πιο γλυκό μήλο

Εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα και Γλυκές ποικιλίες μήλων με υπέροχη γεύση και υφή Πρέπει να αναπτυχθείς από αυτή τη λίστα!

Τα μήλα είναι ένα δημοφιλές φρούτο με ποικιλία γεύσεων, υφών και επιπέδων γλυκύτητας. Μεταξύ των μήλων, ορισμένες ποικιλίες φημίζονται ιδιαίτερα για την εξαιρετική τους γλυκύτητα. που προσφέρει μια ικανοποιητική και ικανοποιητική εμπειρία σνακ. Εδώ είναι μερικές γλυκές ποικιλίες μήλων που πρέπει να δοκιμάσετε.

Μάθετε τι είναι το Hedge Apple εδώ.


Τι είναι ένα γλυκό μήλο;

αναρωτιέμαι Τι είναι ένα γλυκό μήλο; Η πιο γλυκιά ποικιλία μήλου είναι το μήλο Honey Crisp. Έχει ζουμερή γλυκιά γεύση και λεία υφή.


μικρόπολύ υγρές ποικιλίες μήλων

1. Apple Kiku

Ζώνες USDA: 4-9

Το Kiku είναι ένα από εκείνα τα μήλα που είναι γνωστά για τη γλυκύτητά τους. Γλυκές ποικιλίες μήλων Ως αποτέλεσμα της φυσικής εξέλιξης των μήλων Fuji, με γλυκύτητα 16-17 βαθμών Brix, τα μήλα Kiku είναι νόστιμα επιδόρπια.

2. Μήλα Fuji

Βικιπαίδεια

Ζώνες USDA: 4-9

Τα μήλα Fuji είναι ευρέως διαθέσιμα στα παντοπωλεία. Διάσημο για την εξαιρετική του γλυκύτητα Θεωρούνται γλυκές ποικιλίες μήλων λόγω του ανθικού αρώματος τους που θυμίζει σχεδόν μέλι.

3. Tango Sweet Apples

love760101

Ζώνες USDA: 4-9

Γλυκά μήλα Tango Γλυκές ποικιλίες μήλων Γεννημένο από μια διασταύρωση μήλων Honeycrisp και Zestar, αυτό το μήλο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2007 και έχει γίνει δημοφιλές για τη μοναδική του γεύση και υφή.

4. Μήλα Αμβροσίας

Ζώνες USDA: 4-8

Τα μήλα Ambrosia είναι γλυκά και έχουν μια χαρακτηριστική γεύση με πλούσια, σφιχτή σάρκα. Το περίπλοκο άρωμα λουλουδιών και ο χυμός που μοιάζει με μέλι το κάνουν αγαπημένο για τους λάτρεις του μήλου.

5. Μήλα μελιού

Ζώνες USDA: 3-8

Τα τραγανά μήλα με μέλι είναι αγαπημένα στις αγορές των αγροτών. Έχει επαινεθεί για τη μοναδική γλυκιά γεύση του. Είναι ένα γιατί έχει και φυσική ζάχαρη και υψηλή οξύτητα. Γλυκές ποικιλίες μήλων.

6. Apple Grey Apple

Ζώνες USDA: 5-7

Το Pomme Gris είναι ένα παραδοσιακό μήλο από το γαλλόφωνο Κεμπέκ του Καναδά. Μοιάζει με το χρυσό κόσμημα του Hudson τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση. Έχει έναν μοναδικό συνδυασμό γλυκύτητας με ξηρούς καρπούς και στυφότητας που μοιάζει με αχλάδι.

7. Μήλο τριαντάφυλλου Ειρηνικού

Ζώνες USDA: 4-8

Καλλιεργημένο στη Νέα Ζηλανδία, το Pacific Rose είναι ένα εκπληκτικό ροζ μήλο με απαλή, γλυκιά γεύση. Τα υβρίδια Gala και Splendor αυξάνονται σε δημοτικότητα στη Νέα Ζηλανδία και τη Βόρεια Αμερική.

8. Rosalee Apple

Ζώνες USDA: 10-11

Τα μήλα Rosalee είναι ένα υβρίδιο του Honeycrisp x Fuji με ήπια γλυκιά γεύση. παρά το μεγάλο Όμως ωριμάζει σχετικά γρήγορα στο δέντρο και μπορεί να συγκομιστεί σε αρκετές εβδομάδες.

9. Γλυκό Μήλο

Ζώνες USDA: 4-7

Sweetie apples, μια νέα ποικιλία μήλων. Δημιουργήθηκε ανακατεύοντας μήλα Royal Gala και Braeburn και επιλέγοντάς τα για επιπλέον γλυκύτητα, αυτό είναι ένα. Γλυκές ποικιλίες μήλων.

10. Golden Hudson Jeweled Apples

Ζώνες USDA: 4-9

Το Hudson’s Golden Gem είναι ένα πρωτότυπο μήλο με ζουμερό κοκκινοκαφέ στυλ. Ανακαλύφθηκε ως εργοστάσιο ευκαιρίας στο Όρεγκον. Έχει μια ξεχωριστή γεύση που μοιάζει με αχλάδι και ένα ελαφρύ άρωμα.

11. Μήλα Gala

Βικιπαίδεια

Ζώνες USDA: 5-9

Τα μήλα Kala είναι παγκοσμίως αγαπημένα για τη γλυκιά και γλυκιά γεύση τους με μια ελαφριά πικρή γεύση. Αυτά τα μήλα έχουν ακαταμάχητη γεύση μελιού αχλαδιού. Είναι οι γονείς πολλών εξίσου δημοφιλών ποικιλιών γλυκών μήλων.

12. Apple Jazz

Ζώνες USDA: 4-9

Η τζαζ, μια διασταύρωση μεταξύ Royal Gala και μητρικών μήλων Braeburn, είναι ευρέως γνωστή για το δυναμικό γευστικό της προφίλ. που παρέχει μια καλή ισορροπία γλυκύτητας και φρούτου Γλυκές ποικιλίες μήλων.

13. Ζηλευτή Apple

Ζώνες USDA: 5-8

Το Apple envy είναι μια νόστιμη και μοντέρνα ποικιλία. Αναπτύχθηκε προσεκτικά για να δημιουργήσει την τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκών και ξινών γεύσεων.

14. Το μήλο θαμπώνει

Ζώνες USDA: 4-8

Τα μήλα Dazzle είναι μια νέα ποικιλία που είναι μεγάλη, έντονο κόκκινο και έχει πολύ γλυκιά γεύση φρούτου. Αυτό το μήλο είναι μια διασταύρωση μεταξύ μήλων Sweetie και Pacific Queen.

15. Νόστιμα χρυσά μήλα

Ζώνες USDA: 4-9

όταν ωριμάσει στο δέντρο Τα νόστιμα χρυσά μήλα είναι απίστευτα γλυκά και γλυκά. Σε αντίθεση με πολλά πράσινα μήλα που είναι πολύ τάρτα, το Golden Delicious είναι ένα από αυτά. Γλυκές ποικιλίες μήλων

16. Apple Consi

Ζώνες USDA: 4-9

Τα μήλα Gansey είναι μια ευρωπαϊκή ποικιλία από τα μήλα Kala και Braeburn.Αυτά τα μήλα είναι γνωστά για τον συνδυασμό της γλυκύτητας και της ξινής τους. Αυτό το καθιστά δημοφιλή επιλογή για σνακ και μαγείρεμα.

17. Apple Piñata

Ζώνες USDA: 3-5

Τα μήλα Piñata είναι φωτεινά, γλυκά και σχεδόν τροπικά. Προέρχεται από την ποικιλία Golden Delicious και καλλιεργείται στην Ευρώπη. Έχει μοναδική απαλή υφή που το ξεχωρίζει από άλλα γλυκά.

18. Apple Pink Lady

Ζώνες USDA: 5-9

Τα μήλα Pink Lady είναι μια ποικιλία κλαμπ υψηλής ποιότητας. Έχει μια ελκυστική κοκκινωπό-ροζ φλούδα και μια αρμονική γλυκιά γεύση τάρτας.Το Cripps Pink, η μητρική ποικιλία των μήλων Pink Lady, αναπτύχθηκε στην Αυστραλία διασταυρώνοντας τα μήλα Golden Delicious και Lady Williams.

19. Jona Gold Apples

Ζώνες USDA: 5-8

Τα μήλα Jonagold είναι μια σύνθετη διασταύρωση γεύσης μεταξύ μήλων Golden Delicious και κειμήλιου Jonathan. που είναι γνωστό για τη γλυκιά του γεύση Έχει την τέλεια ισορροπία γλυκύτητας και πικρής. κάντε το ένα από αυτά Γλυκές ποικιλίες μήλων.

20. Apple Opal

Ζώνες USDA: 4-8

Τα μήλα opal είναι μια γλυκιά, τραγανή ποικιλία με ηλιόλουστο κίτρινο χρώμα. Αυτά τα μήλα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και ροδίζουν αργά μετά την κοπή.

21. Apple Sugar Bee

Ζώνες USDA: 5-8

Μήλο με ζάχαρη μέλισσας Μια νέα ποικιλία που προέρχεται από το Μελισσόχορτο. Έχει απαλή και γλυκιά γεύση. Το αρχικό δέντρο αναπτύχθηκε από σπόρους από έναν αγρότη στη Μινεσότα. Φτιάχνει μήλα που είναι πραγματικά νόστιμα.

22. Apple Crisp / Late

Minnieton Carchard

Ζώνες USDA: 4-8

Τα μήλα Mutsu, γνωστά και ως τραγανά μήλα, δημιουργήθηκαν διασταυρώνοντας γλυκά χρυσά μήλα με λιγότερο γνωστά μήλα Ινδίας. Αλλά η γλύκα είναι ίδια στην Ιαπωνία.

23. Μήλα μπανάνας χειμώνα

Ζώνες USDA: 4-9

Η χειμερινή μπανάνα είναι μια μοναδική ποικιλία μήλου. Έχει μια ήπια γλυκιά γεύση. θυμίζει μπανάνες Έχει ένα γλυκό άρωμα που θυμίζει μπανάνα όταν ωριμάζει στο δέντρο υπό ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης.

24. Το πορτοκάλι του Cox είναι το μήλο του Pippin.

Ζώνες USDA: 5-9

Το Cox’s Orange Pippin είναι μια κλασική βρετανική ποικιλία μήλων που σερβίρει μια ποικιλία από φρουτώδη επιδόρπια. Γνωστό ως το μητρικό μήλο πολλών δημοφιλών σύγχρονων ποικιλιών, αυτό είναι ένα Γλυκές ποικιλίες μήλων.

25. Νόστιμα κόκκινα μήλα

jackiewelter_therealtor

Ζώνες USDA: 4-8

Τα μήλα Red Delicious είναι μια κλασική αμερικανική ποικιλία, γνωστή για τη λεπτή γλυκύτητα και το έντονο κόκκινο χρώμα τους. Έχουν καλύτερη γεύση όταν είναι φρέσκα!

26. Το περίφημο μήλο

Scott Farm Vermont

Ζώνες USDA: 3-10

Το διάσημο μήλο, γνωστό και ως μήλο του χιονιού, είναι μια σπάνια ποικιλία κειμήλιο γνωστή για τη νόστιμη γλυκύτητα και τη λευκή σάρκα του. Αυτά τα μήλα αναπτύσσονται σε δέντρα που ανέχονται χαμηλότερες θερμοκρασίες. που πιστεύεται ότι προσθέτει επιπλέον γλυκύτητα

27. Μενταγιόν Apple

Ζώνες USDA: 4-8

Τα μήλα Cameo που ανακαλύφθηκαν στην Ουάσιγκτον είναι ένα επιδόρπιο άγνωστης προέλευσης που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Είναι ένα κλασικό παναμερικανικό γλυκό μήλο που είναι φυσικό και μοντέρνο όπως κανένα άλλο. Γλυκές ποικιλίες μήλων.

28. Ginger Golden Apple

Αυτά είναι αρκετά οικιστικά οικόπεδα.

Ζώνες USDA: 4-8

Πράσινα μήλα Ginger Gold Αυτά είναι μερικά από τα πιο πρώιμα και πιο γλυκά μήλα που είναι διαθέσιμα στα τέλη Αυγούστου. Αν και δεν είναι το τυπικό γλυκό μήλο σας. Φημίζεται όμως για τη γλύκα του.

29. Apple Snow Sweet

Ζώνες USDA: 4-7

Το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα παρουσίασε μια νέα ποικιλία γλυκών μήλων που ονομάζεται Snowsweet που ευδοκιμεί σε ψυχρά κλίματα. Αλλά ακόμα καφέ μετά την κοπή.

30. Πουρέ κόκκινο μήλο

Ζώνες USDA: 5-7

Η Scarlett Crush είναι μία. ποικιλίες γλυκού τριαντάφυλλου μήλου, Αυτή η νέα ποικιλία μήλου που εισήχθη από την Stark Brothers χαρακτηρίζεται από γλυκόξινη γεύση και ελκυστικό κόκκινο-ροζ δέρμα.

31. Spencer Apple

Ζώνες USDA: 3-6

Τα μήλα Spencer, μια διασταύρωση μεταξύ κλασικών καναδικών μήλων McIntosh και Golden Delicious, είναι γνωστά για την εξαιρετική τους γλυκύτητα. Κληρονομεί το όμορφο κόκκινο χρώμα του Macintosh και τη μελί-γλυκη γεύση του χρυσού.

32. Ένδοξα μήλα το φθινόπωρο

φθινοπωρινό μήλο

Ζώνες USDA: 4-8

Φρέσκα μήλα Autumn Glory, μεγάλα και μονά Γλυκές ποικιλίες μήλων από την Πολιτεία της Ουάσιγκτον. Καλλιεργημένα από δύο γλυκές ποικιλίες μήλων, το Golden Delicious και το Fuji, γίνονται γρήγορα τα αγαπημένα του φθινοπώρου.

33. Γλυκά μάγουλα μήλου

Ζώνες USDA: 4-7

Το Sweet Cheeks Apple είναι μια ποικιλία που αναπτύχθηκε πρόσφατα με τον τέλειο συνδυασμό γλυκύτητας και χυμότητας. Αυτό το μήλο είναι το αποτέλεσμα μιας διασταύρωσης μεταξύ Honeycrisp και Pink Lady/Cribs Pink.

34. Cosmic Apple Crisp

Ζώνες USDA: 4-8

Με το βαθύ κόκκινο φλοιό τους και την αρμονική γλυκιά γεύση της, τα μήλα Cosmic Crisp απολαμβάνουν τη χαρακτηριστική γεύση των μήλων Honeycrisp και τις ιδιότητες των μήλων Enterprise που είναι ανθεκτικές στις ασθένειες και είναι εύκολο να αναπτυχθούν.

35. Ρουμπίνι που λατρεύει τα μήλα

Ζώνες USDA: 5-7

Η Ruby Darling των Stark Brothers είναι μια από τις πιο πρόσφατες εισαγωγές. Γλυκές ποικιλίες μήλων Είναι αποτέλεσμα της διασταύρωσης του μητρικού είδους και του μελισσόχορτου.

36. Apple Pixie Crunch

Ζώνες USDA: 5-8

Τα μήλα Pixie Crunch είναι ένα νέο είδος γλυκού μήλου που αναπτύχθηκε στην Ιντιάνα. Αυτά τα μήλα είναι γνωστά για τη γλυκύτητα που μοιάζει με καραμέλα και προέρχονται από τα μήλα Golden Delicious και Rome. που τους δίνει μια όμορφη εμφάνιση

37. Apple Evercrisp

καλό φρούτο

Ζώνες USDA: 4-8

Μήλα Evercrisp, ένα νέο σπεσιαλιτέ μήλο Εκτράφηκε από γονείς Honeycrisp και Fuji, δίνοντάς του μια γλυκιά, νόστιμη γεύση. Έχει την ίδια τραγανότητα με το Honey Crisp αλλά προσθέτει τη γλύκα του Fuji.

38. Modi Apple

Ζώνες USDA: 5-8

Τα μήλα Modi είναι μια ευρωπαϊκή ποικιλία γνωστή για τη φυσική τους γλυκύτητα και την ανθεκτικότητα στις ασθένειες. Το Apple Modi αναπτύχθηκε αρχικά στην Ιταλία. Είναι ευέλικτο και κατάλληλο για χρήση σε διάφορες εφαρμογές μαγειρέματος. Γλυκές ποικιλίες μήλων.

39. Story/Inoret Apple

Ζώνες USDA: 4-9

Στη Γαλλία, αναπτύχθηκε μια νέα ποικιλία κόκκινου μήλου που ονομάζεται Story InoRed. Αυτά τα μήλα είναι γνωστά για τη φυσική τους γλυκύτητα. ελκυστική εμφάνιση και αντοχή στις ασθένειες

40. Apple Chupett/Dalinette

Ζώνες USDA: 5-9

Το Choupate είναι μια νέα ποικιλία μήλων από τη Γαλλία, γνωστή ως Tallinet. Με μια ισορροπία γλυκών και ξινών γεύσεων, το Chowpat είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των φρούτων.

41. Red Apple McIntosh

Ζώνες USDA: 3-7

Τα κόκκινα μήλα McIntosh είναι μια υβριδική ποικιλία που ανακαλύφθηκε στις αρχές του 1800 από τον John McIntosh, έναν αγρότη από το Οντάριο του Καναδά. Ο Mackintosh έπεσε πάνω σε ένα δενδρύλλιο που φύτρωνε από έναν πυρήνα μήλου στον κήπο του.

42. Liberty Apple

Ζώνες USDA: 5-8

Τα μήλα Liberty είναι μια δημοφιλής ποικιλία μήλων γνωστή για την τραγανή υφή και το έντονο κόκκινο χρώμα τους. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των μήλων Liberty είναι η αντοχή τους σε ασθένειες και παράσιτα. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στη βιολογική γεωργία.

Σχολιάστε