Beach Sunflower Care | Καλλιέργεια Helianthus debilis

Beach Sunflower Care |  Καλλιέργεια Helianthus debilis

Διαβάστε παρακάτω για σημαντικές συμβουλές και κόλπα. Παραλία Ηλίανθος Φροντίδα Δημιουργήστε μια όμορφη εμφάνιση αυτών των λουλουδιών στον κήπο σας!

ηλίανθος παραλίας Μπορεί να προσθέσει ομορφιά στον κήπο ή το τοπίο σας. Αυτά τα φωτεινά κίτρινα λουλούδια είναι δημοφιλή λόγω της ανθεκτικότητάς τους και της ικανότητάς τους να ευδοκιμούν σε ζεστά, ξηρά κλίματα. Ο Heliantus είναι αδύναμος Συντήρηση.

βοτανική ονομασία: Heliantus Debilis

συνηθισμένο όνομα: Ηλίανθος αμμόλοφος, ηλίανθος παραλίας, ηλίανθος με φύλλα αγγουριού

Ζώνη USDA: 8-11

Μάθετε 18 υπέροχα πράγματα για τις πετούνιες εδώ.


Πληροφορίες για το φυτό ηλίανθου παραλίας

ηλίανθος παραλίας (Helianthus debilis) ανήκει στην οικογένεια Asteraceae, γνωστή και ως οικογένεια Aster, Daisy ή Composite, είναι μια συνοικία στην ανατολική ακτή.

Ωστόσο, αυτό το φυτό έχει δύο υποείδη, τον ηλίανθο αγγουριού (H. debilis subsp. cucumerifolius), εγγενές στο Panhandle και σε μερικές περιοχές της χερσονήσου. και ο ηλίανθος στην πλαγιά της δυτικής ακτής (H. debilis subsp. vestidus), ιθαγενής των Pinellas, Hillsborough, Manatee και Sarasota, που απαντάται μόνο στις κομητείες Charlotte και Lee.

Αυτή είναι η καλύτερη ποικιλία κόκκινου ηλίανθου.

Ονομάζεται επίσης ηλίανθος, αμμόλοφος ή παραλία. Είναι ένα παράκτιο φυτό που μπορεί να αναπτυχθεί και στη στεριά. Συνήθως ανθίζει το καλοκαίρι. Αλλά στη νότια Φλόριντα, ανθίζουν όλο το χρόνο.

ηλίανθος παραλίας Παράγει κίτρινα λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτα με βυσσινί πανικό που περιβάλλονται από έντονα κίτρινα κουκούλια. Τα φύλλα έχουν δελτοειδές σχήμα. Έχει τραχιά επιφάνεια και οδοντωτά περιθώρια φύλλων. και τακτοποιούνται εναλλάξ

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ηλίανθος παραλίας Δυνατότητα προσέλκυσης άγριων ζώων Τα άνθη του είναι ελκυστικά για πολλές πεταλούδες. Ενώ ο καρπός του είναι πηγή τροφής για τα πουλιά. Επιπλέον, τα λουλούδια μπορούν επίσης να κοπούν για εσωτερική διακόσμηση.

Δείτε εδώ 18 καταπληκτικά λουλούδια που μοιάζουν με ηλιοτρόπια.


Πολλαπλασιασμός Ηλιοτρόπιων Παραλιών

Παραλία ηλίανθων 2
Εμοδοντικός

Μπορείτε να κάνετε καμπάνια ηλίανθος παραλίας Και από σπόρους και από μοσχεύματα

από μοσχεύματα

  • να δημοσιεύσει α ηλίανθος παραλίας Με μοσχεύματα, κόψτε τους ώριμους μίσχους μήκους 2 έως 4 ίντσες που δεν έχουν ακόμη ανθίσει.
  • Αφαιρέστε τα κάτω φύλλα για να αποκαλύψετε τις άκρες ανάπτυξης.
  • Τοποθετήστε τους μίσχους στο προετοιμασμένο έδαφος για να καλύψετε την ανάπτυξη.
  • Τοποθετήστε το δοχείο με τα στελέχη σε μια ηλιόλουστη θέση.
  • Καλύψτε τα στελέχη με διαφανές πλαστικό για να διατηρηθούν υγρά και δέστε τα με ξύλινο σπάγκο για να μην ακουμπήσουν.
  • Ψεκάστε καθημερινά μέχρι να αναπτυχθούν οι ρίζες.

εδώ Ένα όμορφο λουλούδι που μοιάζει με ηλίανθο.

από σπόρο

  1. αρχίσουν να μεγαλώνουν ηλίανθος παραλίαςΦυτέψτε έναν ή δύο σπόρους σε βάθος 1 ίντσας σε κάθε γλάστρα γεμάτη με καθαρό λίπασμα.
  2. Μόλις τα σπορόφυτα αναπτύξουν ένα δεύτερο σετ αληθινών φύλλων, διαχωρίστε τα και μεταφυτέψτε τα σε μεμονωμένες γλάστρες για να ενθαρρύνετε την καλύτερη ανάπτυξη.
  3. Φροντίστε να ποτίζετε καλά τα σπορόφυτα και να παρακολουθείτε την ανάπτυξή τους καθώς ωριμάζουν σε ώριμα φυτά.

Απαιτήσεις για την καλλιέργεια ηλιοτρόπιων παραλίας

δάσος από

λιακάδα

ηλίανθος παραλίας Χρειάζονται πλήρες ηλιακό φως για να ευδοκιμήσουν. Φροντίστε λοιπόν να έχουν τουλάχιστον 4-5 ώρες άμεσο ηλιακό φως κάθε μέρα.

Μην το βάζετε στη σκιά γιατί θα μειώσει την ανθοφορία.Επίσης, αν ζείτε σε πιο ζεστό κλίμα Θα πρέπει να προστατεύονται από την παρατεταμένη έκθεση στο έντονο απογευματινό ηλιακό φως.

γη

ηλίανθος παραλίας Εγγενές σε αμμώδη παράκτια περιβάλλοντα Αναπτύσσονται καλά σε μερικώς αμμώδες έδαφος. Στο φυσικό του περιβάλλον, βρίσκεται συχνά να αναπτύσσεται σε αμμόλοφους.

Εξετάστε το ενδεχόμενο βελτίωσης του εδάφους με οργανική ύλη όπως λίπασμα, τύρφη ή περλίτη. να έχει καλή αποστράγγιση

Μάθετε πώς να ελέγχετε το pH του εδάφους στο σπίτι. εδώ

Πριν από τη φύτευση, εφαρμόστε 2 ίντσες οργανικής ύλης στις κορυφαίες 8 ίντσες του εδάφους. Αυτό θα βελτιώσει την αποστράγγιση, τον αερισμό και τη διαθεσιμότητα θρεπτικών ουσιών. Επιπλέον, ένα pH μεταξύ 6,0 και 8,0 είναι ιδανικό.

νερό

Απαιτείται τακτικό πότισμα για να διατηρείται το έδαφος ομοιόμορφα υγρό αλλά κορεσμένο.Ποτίζετε μέχρι να υγρανθεί το υλικό φύτευσης σε βάθος 6 ιντσών.

για τον έλεγχο της υγρασίας του εδάφους Βάλτε τα δάχτυλά σας στο έδαφος με τα γόνατά σας. Αν το χώμα είναι στεγνό, ήρθε η ώρα να ποτίσουμε.

εδώ Ο καλύτερος τρόπος για να ποτίζετε τα φυτά

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ηλίανθος παραλίας Το καλοκαίρι πρέπει να ποτίζεται κάθε 3-4 μέρες. Κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου, μπορεί να χρειαστεί επιπλέον πότισμα.


Παραλία Ηλίανθος Φροντίδα

ηλίανθος παραλίας10
Leonard δέντρο

λίπασμα

Το καλύτερο κομπόστ για καλλιέργεια ηλίανθος παραλίας Αργή αποδέσμευση Τροφοδοσία ισορροπημένη με αναλογία 10-10-10 Λιπάνετε νωρίς την άνοιξη και ξανά στα μέσα του καλοκαιριού.

Μπορείτε να το αραιώσετε στο 1/4 της συγκέντρωσής του και να το χρησιμοποιείτε κάθε 4-5 εβδομάδες.

Φροντίστε να ποτίζετε βαθιά το φυτό μετά τη λίπανση για να βοηθήσετε τα θρεπτικά συστατικά να φτάσουν στις ρίζες.

εδώ Οι καλύτερες συνταγές για λιπάσματα καλίου DIY

Deadheading και κλάδεμα

κρύβω ηλίανθος παραλίας αφού τα λουλούδια έχουν αρχίσει να μαραίνονται Είναι φυσιολογικό να προωθείται η συνεχής παραγωγή ανθοφορίας και να διατηρείται η εμφάνιση του φυτού.

πότε ηλίανθος παραλίας Ενώ το συχνό κλάδεμα δεν είναι απαραίτητο, είναι απαραίτητο περιστασιακό κλάδεμα για να μην γίνει πολύ απείθαρχο το δέντρο. Είναι πολύ σημαντικό να κλαδεύετε το φυτό την άνοιξη.

μελιτζάνα για να τονώσει πλήρως τη νέα ανάπτυξη αυτοί Τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου

παράσιτα και ασθένειες

Τα ηλιοτρόπια της παραλίας δεν έχουν σοβαρά προβλήματα με παράσιτα ή ασθένειες. Αλλά να είστε προσεκτικοί με τα παράσιτα του κήπου, όπως οι γυμνοσάλιαγκες, ειδικά αν υπάρχει σάπια φύλλα γύρω από τα φυτά.Αφαιρέστε τα κοντινά φυτικά υπολείμματα και κόψτε τα μαραμένα λουλούδια.

Αποφύγετε το υπερβολικό πότισμα των φυτών σας και βεβαιωθείτε ότι λαμβάνουν αρκετό ηλιακό φως για να αποτρέψετε τις περισσότερες ασθένειες.

Μάθετε πώς να καλλιεργείτε ηλίανθους στο μπαλκόνι σας εδώ.

Σχολιάστε