Dog Tail Cactus Care | Καλλιέργεια Strophocactus testudo

Dog Tail Cactus Care |  Καλλιέργεια Strophocactus testudo

Ανακαλύψτε το μυστικό για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. κάκτος σκυλοουρά Μείνετε υγιείς και πλούσιοι με τις εύκολες συμβουλές μας! Έχουμε ακόμη και μια ειδική συμβουλή!

Με τη μοναδική του εμφάνιση και τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης. κάκτος σκυλοουρά Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να προσθέσει αίσθηση ερήμου στον εσωτερικό του κήπο. Θα σας καθοδηγήσουμε σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται!

Βοτανική ονομασία: Χελώνα Strophocactus

Εδώ είναι ο καλύτερος οδηγός φροντίδας και καλλιέργειας κάκτων φτέρης.


Πληροφορίες Κάκτου Dogtail

ο κάκτος σκυλοουρά Είναι ένα φυτό τόσο μοναδικό και εξαιρετικό που όλοι πρέπει να γυρίσουν το κεφάλι τους. Αυτός ο κάκτος φαίνεται διαφορετικός από άλλα φυτά. με μακριά στελέχη καλυμμένα με αγκαθωτά φύλλα

Με καταγωγή από άνυδρες περιοχές κάκτος σκυλοουρά Εξαιρετικά προσαρμόσιμο και μπορεί να ευδοκιμήσει σε διάφορα εσωτερικά περιβάλλοντα. Η ικανότητά του να αντέχει την ξηρασία το καθιστά εξαιρετική επιλογή για πολυάσχολους γονείς φυτών. Ενώ η προτίμησή του για άμεσο φως το καθιστά μια ευέλικτη προσθήκη σε κάθε δωμάτιο.

όπως κάκτος σκυλοουρά όταν μεγαλώσει Θα αρχίσει να φυτρώνει και να μεγαλώνει αμπέλια. με αποτέλεσμα μια επίδειξη εξαιρετικής ομορφιάς και μοναδικότητας Η μοναδική του συνήθεια ανάπτυξης είναι ένας από τους πολλούς λόγους που αυτός ο κάκτος είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των οπαδών της ανάπτυξης.

εδώ Εδώ είναι μερικές δημοφιλείς ποικιλίες κάκτων που μπορείτε να καλλιεργήσετε εύκολα.


Πώς να μεγαλώσετε τον κάκτο της ουράς ενός σκύλου;

ο κάκτος σκυλοουρά Μπορεί να πολλαπλασιαστεί με σπόρο, εμβολιασμό ή μοσχεύματα.

  • Πολλαπλασιασμός με σπόρο Φυτέψτε τους σε γλάστρες με καλή στράγγιση.Το έδαφος πρέπει να είναι υγρό αλλά όχι υγρό.Οι σπόροι πρέπει να φυτεύονται σε ζεστές, ηλιόλουστες τοποθεσίες και να βλαστήσουν μέσα σε λίγες εβδομάδες.
  • Για διάδοση με αντιστάθμιση Αφαιρέστε προσεκτικά από το μητρικό φυτό και μεταφυτέψτε σε γλάστρα που στραγγίζει καλά.Το χώμα πρέπει να είναι υγρό αλλά όχι υγρό.Το offset θα πρέπει να φυτευτεί σε ζεστό, ηλιόλουστο μέρος και να δημιουργηθούν οι ρίζες σε λίγες εβδομάδες.
  • στη φύτευση με μοσχεύματα Κόψτε προσεκτικά τους υγιείς, υγιείς μίσχους από το μητρικό φυτό. Φυτέψτε τα μοσχεύματα σε καλά στραγγιζόμενη γλάστρα.Το χώμα πρέπει να είναι υγρό αλλά όχι υγρό.Τα μοσχεύματα πρέπει να φυτευτούν σε ζεστό, ηλιόλουστο μέρος και να ριζώσουν σε 2-3 εβδομάδες.

ανεξάρτητα από τη μέθοδο διάδοσης που χρησιμοποιείται κάκτος σκυλοουρά Πρέπει να φωτίζεται καλά και να ποτίζεται καθώς στεγνώνει το χώμα.


Απαιτήσεις για την καλλιέργεια κάκτου Dogtail

Κάκτος ουράς σκύλου 2
φυτώριο1621

λιακάδα

ο κάκτος σκυλοουρά Το έντονο έμμεσο φως λατρεύει να μεγαλώνει. Αλλά το άμεσο ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει καύση και αποχρωματισμό των φύλλων. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να τοποθετήσετε τον κάκτο κοντά σε ένα παράθυρο με μια λεπτή κουρτίνα. ή σε ένα φωτεινό, καλά φωτισμένο δωμάτιο

Είναι καλύτερο να δίνετε στα φυτά σας δύο έως τρεις ώρες πρωινού ηλιακού φωτός κάθε μέρα.

γη

Η επιλογή του σωστού μίγματος εδάφους είναι κρίσιμη για την υγεία σας. κάκτος σκυλοουράΑυτός ο τύπος κάκτου προτιμά το καλά στραγγιζόμενο έδαφος. Σχεδιασμένο ειδικά για κάκτους και παχύφυτα.

Ένα μείγμα άμμου, περλίτη και τύρφης είναι ένας καλός τρόπος για τη σωστή αποστράγγιση. Αποφύγετε τη χρήση κανονικού χώματος γλάστρας, το οποίο είναι πολύ υγρό και μπορεί να προκαλέσει σήψη των ριζών.

μάθετε καλές συμβουλές στην αποκατάσταση του παλιού σας εδάφους εδώ

νερό

ο κάκτος σκυλοουρά Ανθεκτικό στην ξηρασία, που σημαίνει ότι μπορεί να επιβιώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς νερό. Το υπερβολικό πότισμα μπορεί να προκαλέσει σήψη των ριζών. Αυτό λοιπόν είναι σημαντικό. αφήστε το χώμα να στεγνώσει εντελώς μεταξύ ποτίσματος

εδώ Συμπτώματα υπερβολικού ποτίσματος και τρόπος αντιμετώπισης των φυτών που έχουν υπερποτιστεί

θερμοκρασία

είναι φυτό της ερήμου, το κάκτος σκυλοουρά μεγαλώνουν σε ζεστές θερμοκρασίες Προτιμά εύρος θερμοκρασίας 60-100°F (15-40°C) κατά τη διάρκεια της ημέρας και 50-60°F (10-15°C) τη νύχτα.

Θυμηθείτε ότι οι ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας μπορεί να σοκάρουν τα φυτά, γι’ αυτό αποφύγετε να τα τοποθετείτε κοντά σε παράθυρα ή κλιματιστικά με ρεύματα αέρα.

υγρασία

ο κάκτος σκυλοουρά Προτιμά ξηρά περιβάλλοντα και δεν απαιτεί υψηλή υγρασία. στην πραγματικότητα Η υψηλή υγρασία μπορεί να οδηγήσει σε μυκητιασικές ασθένειες και άλλα προβλήματα. Εφόσον αποφεύγετε το υπερβολικό πότισμα και διατηρείτε το φυτό σε καλά αεριζόμενο χώρο, είναι μια χαρά. Τα επίπεδα υγρασίας δεν προκαλούν ανησυχία.

Εδώ είναι μερικοί αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξήσετε την υγρασία για τα φυτά εσωτερικού χώρου.


Dogtail Cactus Care

Felicianos_Forest

λίπασμα

ο κάκτος σκυλοουρά Δεν χρειάζεστε πολλά λιπάσματα. Αλλά η προσθήκη λίγης ποσότητας κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της υγιούς ανάπτυξης.

Προσθέστε ένα ισορροπημένο, υδατοδιαλυτό λίπασμα κάθε 4-6 εβδομάδες μετά την αραίωση σε 1/2 δύναμη.Αποφύγετε τη λίπανση κατά τη διάρκεια του χειμώνα γιατί μπορεί να βλάψει το φυτό.

Δείτε το άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα λιπάσματα για κάκτους. εδώ

κλάδεμα

δεν απαιτείται κλάδεμα κάκτος σκυλοουράΑλλά μπορείτε να κόψετε τα κατεστραμμένα ή κιτρινισμένα φύλλα με καθαρό ψαλίδι ή κουρευτική μηχανή.

Προσέξτε να μην μαδήσετε πολλά φύλλα. Αυτό θα στρεσάρει το φυτό και θα επιβραδύνει την ανάπτυξή του.Επίσης, φροντίστε να φοράτε γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας από τις ράχες του κάκτου.

παράσιτα και ασθένειες

ο κάκτος σκυλοουρά Είναι ένα ζωηρό φυτό που γενικά δεν είναι ευαίσθητο σε προβλήματα παρασίτων και ασθενειών.Ωστόσο, το υπερβολικό πότισμα μπορεί να οδηγήσει σε σήψη των ριζών. Και μερικές φορές τα αλευροφόρα και τα ακάρεα της αράχνης μπορούν να μολύνουν τα φυτά.

Μάθετε πώς να απαλλαγείτε από τους αλευρώδεις κοριούς εδώ.

για την πρόληψη αυτών των προβλημάτων Βεβαιωθείτε ότι το χώμα δεν στεγνώνει τελείως ανάμεσα στα ποτίσματα. και προσέξτε για σημάδια παρασίτων Αν βρείτε ξέσπασμα Αντιμετωπίστε αμέσως με εντομοκτόνο.

κάντε κλικ στο εδώ Για να μάθετε τις θαυματουργές συνταγές φυσικών εντομοκτόνων που μπορούν να σκοτώσουν τα ζωύφια.

Σχολιάστε