Ficus Umbellata Care | Αναπτυσσόμενο δέντρο ομπρέλας Εικ

Ficus Umbellata Care |  Αναπτυσσόμενο δέντρο ομπρέλας Εικ

Μεταμορφώστε τον εσωτερικό σας χώρο με πράσινο και χαμηλή συντήρηση. τρι παράλυση και προσκαλέστε μια πλούσια τροπική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας!

Ayame_φυτά

Θέλετε να προσθέσετε τροπική κομψότητα στον εσωτερικό σας χώρο; ο τρι παράλυσηΓνωστή και ως ομαδοποίηση σύκων, αυτή είναι μια όμορφη επιλογή χωρίς συντήρηση!

Μάθετε πώς να καλλιεργείτε κοράλλια εδώ.


Πληροφορίες για το φυτό Ficus Umbellata

σκιά συκιάς Ανήκει στην οικογένεια Ficus που περιλαμβάνει περισσότερα από 800 είδη φυτών και είναι εγγενές στην Ινδία και τη Νοτιοανατολική Ασία. Αυτή η μονάδα χαμηλής συντήρησης είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους γονείς φυτών.

Μπορεί να μεγαλώσει 3-6 πόδια ψηλό και πλάτος και μπορεί να εκπαιδευτεί για να σχηματίσει ένα δέντρο ή να αφεθεί να μεγαλώσει σε θαμνώδη θάμνο.

ο τρι παράλυση Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να προσθέσουν λίγο πράσινο στον εσωτερικό τους χώρο χωρίς υπερβολική προσπάθεια. Με μοναδική εμφάνιση και χαμηλή συντήρηση. Αυτό το φυτό μπορεί να φέρει ευτυχία και ομορφιά στο σπίτι σας για πολλά χρόνια ακόμα.

Δείτε έναν οδηγό για την καλλιέργεια Ficus pumila quercifolia εδώ.


Μεγέθη γλάστρας για Ficus Umbellata

Ficus Umbellata περιποίηση εσωτερικού χώρου
British Garden Club

άρχισε με σκιά συκιάςΜια γλάστρα 8 έως 10 ιντσών θα ήταν ιδανική. Καθώς τα φυτά μεγαλώνουν και πολλαπλασιάζονται Μεταφύτευση σε δοχείο που είναι μεγαλύτερο από το παλιό.

Εδώ είναι τα μεγέθη γλάστρας φυτών από ίντσες έως γαλόνια.


Πολλαπλασιασμός του Ficus Umbellata

προπαγάνδα σκιά συκιάς Αυτό μπορεί να γίνει με κοπή ή στρώση αέρα.

  • κατά την εκστρατεία σκιά συκιάς Από το κόψιμο, χρησιμοποιήστε ένα κοφτερό, αποστειρωμένο μαχαίρι για να κόψετε από την άκρη ενός υγιούς κλαδιού. Βεβαιωθείτε ότι το κόψιμο έχει μήκος τουλάχιστον 8 ίντσες και έχει τουλάχιστον δύο σετ φύλλων. Βουτήξτε το μόσχευμα σε ορμόνη ριζοβολίας και φυτέψτε σε υγρό χώμα γλάστρας. Τοποθετήστε τα μοσχεύματα σε ένα φωτεινό, ζεστό μέρος. αλλά όχι το άμεσο ηλιακό φως και βρέξτε το χώμα Θα ριζώσει σε περίπου 6 εβδομάδες.
  • κατά την εκστρατεία σκιά συκιάς από τον αέρα Επιλέξτε ένα δυνατό κλαδί και κάντε ρηχά κοψίματα γύρω του. Καλύψτε το κομμάτι με βρεγμένα βρύα και τυλίξτε τα βρύα σε μια πλαστική σακούλα. Δέστε σφιχτά το πάνω μέρος της τσάντας και περιμένετε να αναπτυχθούν οι ρίζες. όταν οι ρίζες μεγαλώνουν Κόψτε τα κλαδιά κάτω από τα βρύα και φυτέψτε τα στο χώμα της γλάστρας.

Απαιτήσεις για την καλλιέργεια Ficus Umbellata

Figure Umbrella Care 2

φως

τρι παράλυση Αναπτύξτε σε έντονο φως σε εσωτερικούς χώρους, τοποθετήστε το κοντά σε παράθυρο με ανατολική ή δυτική όψη για να εξασφαλίσετε ότι έχει αρκετό φως χωρίς να το κάψετε.

γη

Το Ficus Umbellata προτιμά το έδαφος που είναι καλά στραγγιζόμενο και πλούσιο σε οργανική ουσία. Ένα καλό μείγμα είναι ένα μέρος μίγμα εδάφους γλάστρας. ένα μέρος τύρφη και ένα μέρος περλίτη ή βερμικουλίτη.

μάθετε καλές συμβουλές στην αποκατάσταση του παλιού σας εδάφους εδώ

νερό

με τρι παράλυσηΒεβαιωθείτε ότι το έδαφος είναι συνεχώς υγρό. Αλλά δεν υπάρχει στασιμότητα του νερού, που μπορεί να προκαλέσει σήψη των ριζών. για την επίτευξη αυτού του στόχου το νερό είναι δικό σου τρι παράλυση Κάθε φορά που το φυτόχωμα αισθάνεται ελαφρώς ξηρό στην αφή

Μην ποτίζετε το φυτό κάθε μέρα και βεβαιωθείτε ότι το υπόστρωμα άγαρ δεν στεγνώνει εντελώς.Επίσης, έχετε υπόψη σας ότι τα φυτά είναι ευαίσθητα στο υπερβολικό πότισμα. Άρα το υποβρύχιο είναι καλύτερο από το υποβρύχιο.

Εδώ είναι τα σημάδια του υπερβολικού ποτίσματος και πώς να αντιμετωπίσετε τα αφυδατωμένα φυτά.

θερμοκρασία και υγρασία

τρι παράλυση Προτιμά θερμοκρασίες 60-95°F (15-36°C) και μέτρια έως υψηλή υγρασία. Αποφύγετε να το τοποθετείτε κοντά σε αεραγωγούς θερμότητας ή θερμότητας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος και να πέσει τα φύλλα.

Μην αφήνετε το φυτό να έχει θερμοκρασίες κάτω από 50 F. (10-12 C.).

Εδώ είναι μερικοί αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξήσετε την υγρασία για τα φυτά εσωτερικού χώρου.


Φροντίδα για το Umbellata Ficus

Εικόνα ματιών ομπρέλα 3
Clemar Park

γονιμοποίηση

τρι παράλυση Η τακτική γονιμοποίηση εκτιμάται για την ενθάρρυνση της υγιούς ανάπτυξης. Τα φυτά εσωτερικού χώρου χρειάζονται ένα ισορροπημένο, υδατοδιαλυτό λίπασμα σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Μπορείτε να αραιώσετε τη τροφή στο 1/4 της συγκέντρωσής της και να τη χρησιμοποιείτε κάθε 4-5 εβδομάδες Μην ταΐζετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα καθώς το φυτό είναι αδρανές.

Θέλετε να φτιάξετε οργανικό λίπασμα από απορρίμματα κουζίνας; κάντε κλικ στο εδώ

κλάδεμα

Το τακτικό κλάδεμα θα βοηθήσει στη διατήρηση του σχήματος και του μεγέθους του φυτού. Μπορείτε να αφαιρέσετε νεκρά ή κιτρινισμένα φύλλα και μίσχους.

Φροντίστε να χρησιμοποιείτε καθαρά, αιχμηρά ψαλίδια για να αποφύγετε την καταστροφή του φυτού.

παράσιτα και ασθένειες

τρι παράλυση ευπαθή σε παράσιτα και ασθένειες συμπεριλαμβανομένων των ακάρεων αράχνης, των αλευροφόρων και των εντόμων.Ελέγχετε τακτικά το φυτό σας για σημάδια μόλυνσης. και λάβετε άμεσα μέτρα εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

κάντε κλικ στο εδώ Για να μάθετε τις θαυματουργές συνταγές φυσικών εντομοκτόνων που μπορούν να σκοτώσουν τα ζωύφια.

Σχολιάστε