Puya Alpestris Care | Sapphire Tower Factory Information

Puya Alpestris Care |  Πληροφορίες για το εργοστάσιο Sapphire Tower

Pua Albestris Sapphire Tower Ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια που μπορείτε να καλλιεργήσετε στον κήπο σας! Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες!

κόσμος με κρέας

με κώνους από φωτεινά μπλε λουλούδια Αυτό το φυτό κάνει μια εκπληκτική δήλωση σε κάθε κήπο ή εσωτερικό χώρο. Ας δούμε αναλυτικά. Pua Albestris Sapphire Tower Συντήρηση.

Διαβάστε για το Ficus Umbellata Care εδώ.


Pua albestris Sapphire Tower Plant Information

λατρεία Ένα μεγάλο γένος βρωμέλιδων γνωστό για το εντυπωσιακό μέγεθος και την ποικιλομορφία τους, με περίπου 199 είδη, εξαιρετικό ανταγωνισμό. Μπούια ΡαμόντιΚατέχει τον τίτλο της μεγαλύτερης βρωμέλιάδας στον κόσμο, με ύψος 25-30 πόδια και πλάτος 7-8 πόδια.

Αυτά τα φυτά είναι γνωστά για το ότι είναι ανθεκτικά και ικανά να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες λόγω του φυσικού τους οικοτόπου στα μεγάλα υψόμετρα των Νοτιοαμερικανικών Άνδεων, όπου το κλίμα είναι ξηρό και οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από το μηδέν.

Pua Albestris Sapphire Tower Το είδος χαρακτηρίζεται από ψηλούς όρθιους μίσχους καλυμμένους με γαλαζοπράσινα μυτερά φύλλα που σχηματίζουν μια πυκνή ροζέτα. Το καλοκαίρι παράγει όμορφα μπλε άνθη που προσελκύουν τους επικονιαστές.

Αυτό το ανθεκτικό φυτό είναι προσαρμοσμένο στα μεγάλα υψόμετρα των Άνδεων και κάνει κάθε κήπο ή τοπίο μοναδικό και υπέροχο. Η ελκυστική του εμφάνιση και η ανθεκτικότητά του σε δύσκολες συνθήκες το καθιστούν δημοφιλή επιλογή μεταξύ των λάτρεις των φυτών.

Διαβάστε για τη φροντίδα του φυτού Gollum Jade εδώ.


Εκστρατεία Buia Alpestris Sapphire Tower

μπορείς να μεγαλώσεις Pua Albestris Sapphire Tower Με σπορά σπόρων, χωρίζοντας μοσχεύματα και μοσχεύματα.

  • Πολλαπλασιασμός με σπόρο Κρατήστε τις ώριμες κάψουλες σπόρων. Pua Albestris Sapphire Tower Φυτέψτε τα σε καλά στραγγιζόμενο έδαφος. Διατηρήστε το χώμα υγρό και τοποθετήστε τη γλάστρα σε ένα ζεστό, ηλιόλουστο μέρος. Τα σπορόφυτα μπορούν να μεταφυτευθούν όταν έχουν τουλάχιστον τρία φύλλα.
  • Για δημοσίευση ανά τμήμα Βγάλτε το προσεκτικά. Pua Albestris Sapphire Tower Χωρίστε τις ρίζες από τη γλάστρα σε μικρά κομμάτια, φυτέψτε κάθε κλαδί σε μια νέα γλάστρα και ποτίστε καλά.
  • Τέλος, φυτέψτε μοσχεύματα βλαστών την άνοιξη για πολλαπλασιασμό με μοσχεύματα. Αφαιρέστε τα φύλλα από το κάτω μισό του μοσχεύματος και βυθίστε τις άκρες σε ορμόνη ριζοβολίας. Φυτέψτε το μοσχεύματα σε μια γλάστρα γεμάτη με ένα υγρό, καλά στραγγιζόμενο μείγμα εδάφους και τοποθετήστε το σε μια ζεστή, ηλιόλουστη τοποθεσία. Αφού φυτευτούν τα μοσχεύματα, μπορούν να μεταφυτευτούν σε γλάστρες.

Αυτή είναι μια όμορφη ασπρόμαυρη ποικιλία ηλίανθου.


Απαιτήσεις για την καλλιέργεια Bouya albestris Sapphire Tower

Pua Albestris Sapphire Tower 2
Ο Άνθρωπος του Ουράνιου Τόξου

λιακάδα

Το άμεσο ηλιακό φως είναι καλύτερο για την ανάπτυξη και την ανθοφορία. Φροντίστε λοιπόν να λαμβάνετε τουλάχιστον 4-6 ώρες φως κάθε μέρα. Θα ανεχθεί τη σκιά όλη την ημέρα. Αλλά τα φυτά δεν θα ανθίσουν παρά πολύ αργότερα.

Αυτό είναι το καλύτερο φυτό έμμεσης ηλιακής ακτινοβολίας εξωτερικού χώρου για κήπους και σκιά.

Επίσης, προστατέψτε από τον σκληρό απογευματινό ήλιο.

γη

για καλύτερη ανάπτυξη Pua Albestris Sapphire TowerΑνακατέψτε ένα μέρος αργιλώδες, ένα μέρος τύρφη και ένα μέρος περλίτη ή χοντρή άμμο.Το έδαφος πρέπει να είναι ελαφρώς όξινο με pH μεταξύ 5,5 και 6,5.

Προτιμά το έδαφος που είναι καλά στραγγιζόμενο και πλούσιο σε οργανική ουσία.

μάθετε καλές συμβουλές στην αποκατάσταση του παλιού σας εδάφους εδώ

νερό

Διατηρήστε το έδαφος συνεχώς υγρό, αλλά όχι μουσκεμένο και μην ποτίζετε το φυτό κάθε μέρα. Ποτίζετε μόνο όταν το φυτικό έδαφος είναι ελαφρώς στεγνό. Αποφύγετε το υπερβολικό πότισμα καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σήψη των ριζών.

Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τη σήψη των ριζών σε φυτά εσωτερικού χώρου σαν επαγγελματίας εδώ.

θερμοκρασία και υγρασία

Το φυτό αναπτύσσεται καλύτερα μεταξύ 55 και 75 βαθμών Φαρενάιτ (12-24 C.) Μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες έως και 25 βαθμούς Φαρενάιτ (-4 C.).

Η βέλτιστη υγρασία για το ζαφείρι Pua albestris είναι 40-60% Θολώστε το φύλλωμα για να διατηρήσετε υψηλά επίπεδα υγρασίας.

Μάθετε πώς να αυξήσετε την υγρασία για φυτά εσωτερικού χώρου εδώ.


Pua Albestris Sapphire Tower Care

λίπασμα

Για λίπασμα, χρησιμοποιήστε μια ισορροπημένη τροφή, όπως 10-10-10 ή 20-20-20, που εφαρμόζεται κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. (Άνοιξη και καλοκαίρι) Ακολουθήστε οπωσδήποτε τις οδηγίες της συσκευασίας για τη σωστή ποσότητα λιπάσματος για τα φυτά σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λίπασμα βραδείας αποδέσμευσης όπως το Osmocote που εφαρμόζεται κάθε 6 μήνες.

Για αύξηση της ανθοφορίας Λιπάνετε κάθε τρίτη εβδομάδα χρησιμοποιώντας μικρή ποσότητα (αραιωμένη στο 1/4 της συνιστώμενης συγκέντρωσης).

Μάθετε πώς να φτιάχνετε κομπόστ από οστεάλευρα στο σπίτι. εδώ

κλάδεμα

Εάν τα φυτά έχουν νεκρά, άρρωστα ή κατεστραμμένα κλαδιά, πρέπει πρώτα να αφαιρεθούν. στο κούρεμα δέντρων Χρησιμοποιήστε κοφτερό ψαλίδι. Αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα ή κατάφυτα κλαδιά.

Κάντε καθαρές, ακριβείς τομές πάνω από μπουμπούκια ή κλαδιά. Προσέξτε να μην κόψετε πάρα πολύ ταυτόχρονα. Αυτό θα στρεσάρει το φυτό και θα το κάνει αδύναμο και ευαίσθητο σε ασθένειες.

παράσιτα και ασθένειες

κοινά προβλήματα παρασίτων Pua Albestris Sapphire Tower Στα φυτά περιλαμβάνονται οι αφίδες, οι αλευρόφυτοι, τα ακάρεα της αράχνης και τα έντομα λέπια.

για την πρόληψη και τον έλεγχο αυτών των παρασίτων Ελέγχετε τακτικά τα προσβεβλημένα φυτά για σημάδια προσβολής με εντομοκτόνο σαπούνι ή φυτικό λάδι.

Αποφύγετε τη χρήση φυτοφαρμάκων καθώς μπορούν να βλάψουν τα φυτά και τα ωφέλιμα έντομα. Η διατήρηση καλών συνθηκών ανάπτυξης, όπως ο σωστός φωτισμός, το έδαφος και το πότισμα, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των επιθέσεων από έντομα.

κάντε κλικ στο εδώ Για να μάθετε τις θαυματουργές συνταγές φυσικών εντομοκτόνων που μπορούν να σκοτώσουν τα ζωύφια.

δηλαδή σήψη ριζών, ωίδιο και κηλίδα στα φύλλα για την πρόληψη αυτών των ασθενειών. Είναι σημαντικό να φυτέψετε το Puya albestris Sapphire Tower σε καλά στραγγιζόμενο έδαφος. ποτίζετε τα φυτά τακτικά και αποφύγετε το υπερβολικό πότισμα.

Εάν τα φυτά προσβάλλονται από αυτές τις ασθένειες Είναι σημαντικό να αφαιρέσετε τα άρρωστα φύλλα και να ψεκάσετε το φυτό με μυκητοκτόνο.

Δείτε το Succulent Care of Cotyledon Bentons εδώ.

Σχολιάστε